reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Niestety dzisiaj się okazało że moja betka spada Teraz decyzja kiedy druga próba. Ile razy Wy podchodziłyście?
Cześć, bardzo mi przykro. U mnie po transferze był mały wzrost bety począwszy od 11 dpt 3 dniowych zarodków, ostatecznie beta osiągnęła 42,5.
Widzę, że Twój mąż ma ten sam problem co mój, czyli azoospermia. Jestem po pierwszym nieudanym transferze dwóch trzydniowych zarodków. Mamy jeszcze 2 zamrożone w 3 dobie. Jutro jadę na wizytę i dowiem się, co dalej. Teraz będę chciała wziąć jednego zarodka.
U nas plemniki są słabe a mimo to zarodki były ładne, ale niestety do 5 doby żaden z trzech zarodków nie dotrwał. Mamy jeszcze 3 zarodki z nd zamrożone w piątej dobie. Jak się nie uda z mężowymi, to transferujemy te blastki.

reklama
Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol. Wstępnie transfer w piątek.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol.

A to jest Twoje pierwsze podejście?

Hej. Już po leżę sobie już pod kocykiem w domku [emoji6] pobrali 20 jajec z czego 15 się nadaje. Będą zapładniac 6 bo ja poniżej 35. Jutro o 13 mam dzwonić ile się zapłodnilo a ile oocytow idzie do mrożenia. Dostałam luteinę dowcipna 3x1 dupek 3x1 i dzisiaj metronidazol. Wstępnie transfer w piątek.

Wspaniały wynik.gratuluje odpoczywaj sobie teraz

Swieta prawda [emoji173]️ ja licze na 2018! to bedzie nasz rok, tyle zaciazonych jest teraz a reszta dolaczy juz niedlugo!

A wlasnie co myslicie o tym ze kobiety zachodza w ciaze tylko w odpowiednim miesiacu? Ja mam duzo kolezanek ktore maja dzieci z tych samych miesiecy, i tak sobie mysle ze moze warto zrobic transfer wlasnie w okolicy kiedy zaszlam w ciaze z Victorem! Ktoras z Was analizowala ta sytuacje????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórzy w to wierzą, moja mama interesuje się horoskopie i twierdzi, że są tylko konkretne 3 miesiące kiedy to może się udac, w sensie narodzin dziecka, mi wmawiala ze teraz się uda i narazie się udaje. Dla mnie to trochę takie czary mary, ale moze coś w tym jest.

Wynik bardzo ładny :). Oby teraz te 6 ładnie się zapladnialo.

reklama
Do góry