Dziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Ja pierdziu...ale Ci ta beta zapierdziela
Nic tylko się cieszyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Qwa żebym ja wiedziała jak wyglądają śledzie opiekaneDzięki za radyUpiekę jakieś ciacho na Sylwka
A śledzie opiekane to w czym panierować?
Mieszanka, gryczana, a może ryżowa?
Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadajhaha no ja nie moge z Wamijak mała to bee, jak duża to
Zylwia prewencyjnie cofnij się kilka stron wstecz i doczytaj jak @anetka303 te bliźmiaki szykuje, może ci się przyda
![]()
Miałaś transfer dwóch zarodków?? 3 dniowe czy 5 cio??Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadajale tak serio to się przestraszyłam bo aż taka duża?? Bliźniaki są super i w ogóle i podziwiam wszystkie mamy które mają bliźniaki ale ja raczej nie i weź nie żartuj
![]()
Progesteron 30
PięknaDziewczyny moja dzisiejsza beta 5333.21 .....nie za duża ??? W piątek było 798...
Progesteron 30
Przestraszyć to byś się mogła jakby było 50tyś a nie 5Hahaha dżoasia czytałam ale weź nie gadajale tak serio to się przestraszyłam bo aż taka duża?? Bliźniaki są super i w ogóle i podziwiam wszystkie mamy które mają bliźniaki ale ja raczej nie i weź nie żartuj
![]()
Miałam transfer 3dniowego zarodka jednego A czemu pytasz ?Miałaś transfer dwóch zarodków?? 3 dniowe czy 5 cio??
Wolałam się upewnić hahaPrzestraszyć to byś się mogła jakby było 50tyś a nie 5
Wg mnie wsio jest gitaraNa bliźniaki chyba tylko 5% szans :*