reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@limoncia1

Mi transfer robił dr Brelik . Byłam chyba u wszystkich w tej klinice. Ta lekarka młodziutka ale koleżanka z tego forum była przez nią prowadzona , pierwszy transfer i ciąża . Myśle że jak dr G Cie przygotowuje to transfer jest tylko formalnością [emoji846]Miałam tam cudowna embriolog ciepła bardzo kobieta i spowodowała ze przy transferze czułam się naprawdę wyjątkowo co w poprzedniej klinice odbiegało od jakichkolwiek standardów .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja byłam wczoraj wieczorem, ale padłam jak dotarłam do domu ... Chciałam sie z Wami podzielić dobra wiadomością ze lekarz potwierdził ciąże, dokładnie 6 tydzień, zarodeczek ma 1.8 mm i widziałam bijące 100/ min serduszko Oczywiscie poryczalam sie jak bóbr. Ciagle do końca w to nie wierzę
Ściskam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za multum dobrych wiadomości dzisiaj!!

Serdecznie Ci gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :):) ja mam pierwsze podglądanie w sobotę i po nowym roku sprawdzenie serduszka, czy na tak wczesnym etapie ciąży dostałaś może zwolnienie ?

Witajcie od dawna poczytuje Wasze forum chociaż jeżeli chodzi o invitro walczymy od wrzesnia a staramy się z M o dzidzie od 6 lat , po przebojach i torbieli z piątku nic nie zostało włącznie z hiperka sprzęt d 1,5 miesiaca,wczoraj byłam w 14 dc na usg endo przepiękne torbieli 3,5 centymetra po 3 dniach nie ma, progesteron super i od dzisiaj luteina i duphastonu i uwaga 24.12 w godzinach porannych mamy transfer naszej wczesnej blastki i to crio i oby została z Nami na 9 miesięcy 2.01 pierwsza beta , jeszcze pozostanie Nam kontrola progesteron w piątek i będzie decyzja czy w sob na zastrzyk czy nie

Transfer w pięknym terminie. Oby przyniósł szczęście :)

Serdecznie Ci gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :):) ja mam pierwsze podglądanie w sobotę i po nowym roku sprawdzenie serduszka, czy na tak wczesnym etapie ciąży dostałaś może zwolnienie ?
Dziekuje :)
Tak ja jestem na zwolnieniu od punkcji, mialam lekka hiperstymulacje + po prostu moj lekarz kazal mi odpoczywac. Ogolnie zamierzam poprosic o przedluzenie zwolnienia gdyz mam mega stresujaca prace oraz nadal czuje sie nienajlepiej.

reklama
Do góry