Aguleczka29
Fanka BB :)
Ja też przyłączam się do życzeń, czekamy na relacje@zakręcona123 kciuki za bete
@hope322 @misis188 @walczaca o szczescie samych dobrych wiadomości na wizytach ❤❤❤![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też przyłączam się do życzeń, czekamy na relacje@zakręcona123 kciuki za bete
@hope322 @misis188 @walczaca o szczescie samych dobrych wiadomości na wizytach ❤❤❤![]()
Dziewczyny ja byłam wczoraj wieczorem, ale padłam jak dotarłam do domu ... Chciałam sie z Wami podzielić dobra wiadomością ze lekarz potwierdził ciąże, dokładnie 6 tydzień, zarodeczek ma 1.8 mm i widziałam bijące 100/ min serduszko Oczywiscie poryczalam sie jak bóbr. Ciagle do końca w to nie wierzę
Ściskam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za multum dobrych wiadomości dzisiaj!!
Na pewno u Was będzie wszystko dobrze,trzymam kciukiPowodzenia dziewczynymi sie wityta przesunela i dopiero jestem w drodze, stresa mam, ze szok :/
Witajcie od dawna poczytuje Wasze forum chociaż jeżeli chodzi o invitro walczymy od wrzesnia a staramy się z M o dzidzie od 6 lat , po przebojach i torbieli z piątku nic nie zostało włącznie z hiperka sprzęt d 1,5 miesiaca,wczoraj byłam w 14 dc na usg endo przepiękne torbieli 3,5 centymetra po 3 dniach nie ma, progesteron super i od dzisiaj luteina i duphastonu i uwaga 24.12 w godzinach porannych mamy transfer naszej wczesnej blastki i to crio i oby została z Nami na 9 miesięcy 2.01 pierwsza beta , jeszcze pozostanie Nam kontrola progesteron w piątek i będzie decyzja czy w sob na zastrzyk czy nie
Ja mam jutdo[emoji16]no właśniemeldować się
![]()
To normalne, nie martw sie tym. Ja czasami mam lekko zabarwione na rozowo/brazowo. Nie jest to nic zlego, pytalam lekarza.Kochane dziś po crinone zauważyłam żółte grudki nie białe:/ co myślicie ????
DziekujeSerdecznie Ci gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcyja mam pierwsze podglądanie w sobotę i po nowym roku sprawdzenie serduszka, czy na tak wczesnym etapie ciąży dostałaś może zwolnienie ?
U mnie tez to sie zdarza, nie martwilabym sie tymKochane dziś po crinone zauważyłam żółte grudki nie białe:/ co myślicie ????
@zakręcona123 kciuki za bete