Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sykatynka przedzwon do kliniki, nie chcąc wypisza recepte na prolutex. Jesli brzuch cie.nie boli ani nie plamisz to jeszcze nic straconego, bedzie dobrze :*Ng/ml.... ja już się podlamalam i czuje ze nic z tego nie będzie... od razu dodałam lutke podjezykowa ale czuję że już po ptakach
@anett bardzo mi przykro nie wiem czy to będzie dla ciebie pocieszenie, ale moja pierwsza ciąża też obumarla a za troszkę ponad rok przyszedł na świat mój synek... aniołki na zawsze zostają z nami i ja wierzę że mój synek ma specjalnego anioła stróża
To poddalas sie za szybkoNg/ml.... ja już się podlamalam i czuje ze nic z tego nie będzie... od razu dodałam lutke podjezykowa ale czuję że już po ptakach
@anett bardzo mi przykro nie wiem czy to będzie dla ciebie pocieszenie, ale moja pierwsza ciąża też obumarla a za troszkę ponad rok przyszedł na świat mój synek... aniołki na zawsze zostają z nami i ja wierzę że mój synek ma specjalnego anioła stróża
Ja po transferze leżałam jakieś 5 min nie dłużej i później poszłam od razu do toalety. Wracałam 5 h do domu z nogami na desce rozdzielczej.Dziewczyny czy po transferze oprócz tego ze leży się pół godz w klinice to czy powinnam leżeć w domu już do końca dnia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To poddalas sie za szybko
10ng/ml to 31,8 nmol/l. Czyli ok. Mozna dac troche wiecej prg, pewnie ale w cyklu sztucznym ten wynik przez kliniki jest uznawany za jak najbardziej prawidłowy
Startujemy ok 15 stycznia.Cześć, a Twój mąż będzie miał biopsję teraz?
Kiedy startujesz? Na pewno pisałaś ale musiało mi umknąć.![]()
Słuchaj powiem tak. Kliniki które na tej malej jednostce sie opieraja mowia ze jak na wczesnym etapie tych pierwszych bet prg jest 10 to jest ok. Tak mowili mi w invimed. Kliniki ktore na tej wtzszej jednostce sie opieraja mowio o 30. Ostatnio jedna z nas miala sprawdzic poziom i jesli bedzie 30 to znaczy prg jest dobry.Naprawdę? No widzisz ja niby stara wyjadaczka a się nie znam... dodam do tego lutke podjezykowa, będę miała w sumie 600 dopochwowo i 600 doustnie to chyba styknie..
?
Zastrzyków teraz już nie dam rady załatwić bo chyba jutro nie pracuje normalnie klinika a zresztą jestem sama z małym bo mąż przed świętami ma urwanie głowy i nie za bardzo bym dała radę...
No dobra, nie tracę nadziei...
Strasznie mi przykroDziewczyny serduszko juz dzos ma wizycie nie bilo.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom