hope322
Fanka BB :)
Palic faje w domu?Dawaj go tu na forum to mu nakopiemu do d...za takie zachowanie!!!
A Ty się nie stresuj
Udanego transferu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Palic faje w domu?Dawaj go tu na forum to mu nakopiemu do d...za takie zachowanie!!!
A Ty się nie stresuj
Udanego transferu![]()
Tak , dziękuję . U mnie wszystko ok. Maluszki mają dzisiaj po ok 3 cm . W przyszłym tyg oddaje krew na genetyczne, a 16.01UsG genetyczneChocolateri ale mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ksiazkowo! Bylas na,wizycie?![]()
A czy nospy duzo łykasz? Ona obniża ciśnienie krwi, tak Wiec jak ktoś ma niskie to trzeba uważacie można np. zemdleć.
Ja po melisie to oczy mam jak chinczyk...dosłownie same mi się zamykająDzięki,ze napisałaś,bo już traciłam nadzieje,ze któraś z Was mnie uspokoi [emoji4] zmierzyłam ciśnienie,lekko obnizone.Meliski pije codziennie po trzy,one pewnie tez tak na mnie działają.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To super...Piękna data transferu więc musi to być Wasz wymarzony prezent świąteczny który zostanie z Wami już na zawsze :* :*Wracamy jzu do domku z naszym babelkiem doktor powiedziała że bardzo ładna blastusia i przepiękne endometriuma pani z rejestracji że Pani doktor Bidzynksa ma podobno największą skuteczność ciaz
Wypije i za CiebieProszę się napić za mniea tak z innej beczki nie wiem jak mam się zachować jutro u teściów rano mamy transfer wiem że muszę się oszczędzać itp ale teściowie nie wiedzą i nie wiem jak mam się zachować na wigilię wiem że podczas życzeń napewno się porycze , a druga sprawa czy mogę wszystko jesc tzn grzybowa sledz itp?a druga sprawa że z rodziny M wie tylko jego siostra i bratowa które beda na Wigilii :/ mam mętlik w głowie, i czy przed transferem normalnie mogę zjeść śniadanie bo wiem że pęcherz muszę mieć pelny
No wlasnie kurde Lewy mowil ze po lyzeczkowaniu 2 mce ale jak nie mialam to nie musze chyba[emoji16] ja po nowym roku musze usg kontrolne i bete.jak spadnie do 0 mam isc do Lewego. Wiec chyna Kochana dzialamy razem[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]No to jedyne co moge obiecac, to ze od 38tc. Jesli do takiego dociagne. Wczesniej fakszywek puszczac nie bede. Anetka to ty teoretycznie od razu jak beta spadnie to mozesz podchodzic znowu? Jedziemy z koksem, c'nie??szkoda czasu na jakies przerwy
![]()