reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzoasia a jaki bierzesz kwas? Metylowany? Ja nie robiłam badania do tej mutacji, a myślisz że może go brać tak w razie W?
Ja biore teraz metyl co drugi dzien. Wrocilam tez do ovarinu, bo ma b12 syntetyk i tam tez.jest kw foliowy syntetyk. A zrobilam to dlatego, ze po samych metylach skoczyla mi homocysteina. To jest w sumie.moja teoria, ale tak by wychodzilo, bo jak bralam same syntetyki to homocysteine mialam w normie a po samych metylach mi wypierdzielilo w gore.
A jesli chodzi o kwas foliowy metylowany to mozesz brac, bo on wlasnie w takiej postaci wystepuje w pozywieniu. Ewentualnie bierz.co drugi dzien - raz taki, raz taki. Albo skoro masz.jeszcze prawie miesiac czasu to mozesz zbadac poziom kwasu we krwi i bedziesz.miec czas zeby cos jeszcze ewentualnie podzialac jesli chodzi o dawki i rodzaj :)

reklama
Najważniejsze, że wszystko dobrze a odpoczynek też Ci się przyda. Do pracy idziesz jutro czy masz narazie wolne?
Częstsze USG to chyba u większości z nas jest/będzie. Ja sobie nie wyobrażam,żeby iść tylko 3 razy tak jak to jest tradycyjnie. Jutro już bym limit wyczerpała :)
Jutro macie wizyte? Idę jutro ale chyba jednak pogadam z szefową,że nie wiem sama jak to z tą moją pracą :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry