Agnieś191
Fanka BB :)
To może być za szybko bo 24.12 to dzień 0 25.12 to Twój 1dpt.Właśnie korci mnie aby zrobić w piątek bo w sob nie będę miała gdzie cchyba że sama pojadę do Goleniów bo tam mają lab czynne 24h
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może być za szybko bo 24.12 to dzień 0 25.12 to Twój 1dpt.Właśnie korci mnie aby zrobić w piątek bo w sob nie będę miała gdzie cchyba że sama pojadę do Goleniów bo tam mają lab czynne 24h
Brak bólu to może być dobry objaw także trzymam kciuki!siemka po świętach [emoji6] dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i za bety do nieba!! Pytanie mam. Dzisiaj jestem 5 dpt 3 dniowego zarodka. Po transferze tak codziennie bolał mnie brzuch jak na @ ale brałam sobie nospe tak 3x1 wraz z progesteronem i odpoczywałem, ale bez przesad[emoji6] dzisiaj mnie już nic nie boli. Zero bólów podbrzusza, piersi tak ale to od progesteronu, zawsze mnie bolały jak brałam luteinę. Nie mam plamien i czyje się bardzo dobrze. Trochę martwi mnie ten brak boli ale nie rak żeby panikować[emoji6]doradzicie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A nadal plamisz? Oj masakra z tymi plamieniami... :-/Planowałam wrócić, ale plany jedno a rzeczywistość drugie. Dalej mam zwolnienie, bo lekkie plamienia są więc za duże ryzyko (tym bardziej, że ja do pracy dojezdzam kilkadziesiąt kilometrów komunikacja, przesiadam się, itp.).
No helol) widzialielismy nasza fasoleczke [emoji173] ma 3mm i pięknie sobie siedzi [emoji173]
6 tydzień![]()
Serduszko też próbowaliśmy słyszeć i było ale doktor mówi że tak równe z moim biciem ale coś tam już jestnastępna już oficjalna wizyta serduszkowa 07.01 [emoji173][emoji173][emoji173]
Najważniejsze że Maluch zdrowo rośnie! :-) trzymam kciuki aby te plamienia dały Ci w końcu spokój,bo wiem ile to stresu kosztuje!! Który masz tc i kiedy teraz wizyta??:-)Ja jestem po wizycie. Z Malenstwem wszystko dobrze. Lekkie plamienia są więc dalej siedzę w domu.
No cuuudownie!! Gratuluje;-DNo helol) widzialielismy nasza fasoleczke ❤ ma 3mm i pięknie sobie siedzi ❤
6 tydzień
Serduszko też próbowaliśmy słyszeć i było ale doktor mówi że tak równe z moim biciem ale coś tam już jestnastępna już oficjalna wizyta serduszkowa 07.01 ❤❤❤