Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzwoniłam do labu z 5 zapłodnionych zarodki udało się zamrozić 2, 3 przestały się dzielić w 3 dobie. Mamy dwie zamrożone blastki i jeden ten co mam w brzuchu [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ładny wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwoniłam do labu z 5 zapłodnionych zarodki udało się zamrozić 2, 3 przestały się dzielić w 3 dobie. Mamy dwie zamrożone blastki i jeden ten co mam w brzuchu [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najważniejsze że Maluch zdrowo rośnie! :-) trzymam kciuki aby te plamienia dały Ci w końcu spokój,bo wiem ile to stresu kosztuje!! Który masz tc i kiedy teraz wizyta??:-)
Witajcie dwa dni temu pisałam.czy Możliwe jest ze test owulacyjny może wykryć ciążę i dziś zrobiłam test ciążowy ciążowy i on też wyszedł pozytywny po 5 latach doczekaliśmy cudu i te dziewczyny którym.się jescze nie udało na pewno się uda .trzymam mocno kciuki za was wszystko bo podczytywalam.was od roku . Dużo mi to pomogło bo z psychiką już było ciężko.a forum i czytanie waszych historii ja odbudowalo
Tak jutro się wybiorę przed pracą bo.dziś już nie zrobię . 5 lat oczekiwania i.uwierzyć nie.mogę do tej pory . Ale się cieszę łzy szczęścia już były bo nigdy nie widziałam.dwóch kresek na tescieGratulacje z całego serca. Na betę idziesz?
Córka naturalny cod po udroznienu jajowodu po hsgCorka z naturalnych staran czy wczesniejsze in vitro ?? Ja mam synka z naturalnej cudownej wpadki który ma 7 latpo cichu liczę na kolejną "wpadke"
![]()
Jaka ogromniasta. Super. Gratuluję.Wigilijny cod jednak jest beta 1877![]()