reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane jak już wiecie że jesteście w ciąży to dalej bierzecie nospe ? Dziś trochę gorzej się czuje ale tragedii nie ma ..
Zapomniałam jeszcze dodać, że wczoraj Pani doktor mi zmniejszyła od dziś dawkowanie wcześniej miałam dupka 3x2 luteine pod język 2x2 i jeden crinone na noc A teraz od dziś dupkę 3x1 luteina zostaje i crinone i tak przez 5 dni A jak nie będzie plamien to luteina podjezyk 2x1 przez kolejne pięć dni i jak dalej nic to dupka 2x1 no i wykończyć to ostatnie opakowanie crinone i już nie dokupowac.. trochę się boję tak odstawiac..

Wy też tak macie cały czas mokro ?? Matko czuje się jakbym sikala w majty cały czas :p

Nospe jak coś mnie bardziej zaczyna boleć (ostatnio miałam tak w dniu przypadającej @) to biorę.

reklama
Witajcie :) gratuluję dziewczyny tych naturalnych cudów :* nie uznaje ich jako świątecznych cudów bo aktualnie jestem trochę obrażona na górę ;) w święta mój szwagier mocno wierzący stwierdził że zamiast do lekarzy powinnam z mężem modlitwę jakąś odmawiać przez 54 dni i mielusbysmy drugie dziecko...ja milczalam a bynajmniej się starałam bo mój m stwierdzil ze po co lekarze w takim razie, że ludzie latami cuda robią aby mieć dziecko a tu wystarczy zaledwie 54 dni modlitwy:p niedługo mam wizytę kontrolną czy się wszystko oczyscilo i się tak zastanawiam jak tu z lekarzem rozmawiać, czy myśleć o dalszym leczeniu i kiedy :confused::oo: bo z m też jeszcze nie doszłam do porozumienia w tej sprawie :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry