Ja biorę całą ciążę letrox50, żeby tsh mieć około 1...Cudnie!!! Tsh w granicach 2 to nieduzo, ja na takim podchodze normalnie, ale nie mam problemow z tarczyca i dr mowil ze nie bedziemy grzebac zeby sie nie rozregulowalo wszystko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę całą ciążę letrox50, żeby tsh mieć około 1...Cudnie!!! Tsh w granicach 2 to nieduzo, ja na takim podchodze normalnie, ale nie mam problemow z tarczyca i dr mowil ze nie bedziemy grzebac zeby sie nie rozregulowalo wszystko.
Kochana juz kiedys ci pisalam o tymAle jaja dałam się wyfrajezyc...ta apteka faktycznie jest fajna kiedyś pozwolili nam oddać lek za tysiąc zł do stymulacji I oddali kasę.
Jeszczeniematka masz juz wyniki??Ja mam luteinę i bete dodatnia także chyba nie jest taka zla[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
też byłam mega obrażona na Boga nawet przestałam chodzić do kościoła ale chyba jednak pomógł i pomogła moja św pamięci ciocia i babcia bo je bardzo prosiłam. Mam nadzieje że cod będzie trwał i nie zostanie mi odebranyWitajciegratuluję dziewczyny tych naturalnych cudów :* nie uznaje ich jako świątecznych cudów bo aktualnie jestem trochę obrażona na górę
w święta mój szwagier mocno wierzący stwierdził że zamiast do lekarzy powinnam z mężem modlitwę jakąś odmawiać przez 54 dni i mielusbysmy drugie dziecko...ja milczalam a bynajmniej się starałam bo mój m stwierdzil ze po co lekarze w takim razie, że ludzie latami cuda robią aby mieć dziecko a tu wystarczy zaledwie 54 dni modlitwy
niedługo mam wizytę kontrolną czy się wszystko oczyscilo i się tak zastanawiam jak tu z lekarzem rozmawiać, czy myśleć o dalszym leczeniu i kiedy
bo z m też jeszcze nie doszłam do porozumienia w tej sprawie
![]()
Byle do przodu i skutecznie.
to bardzo podobnie idziemy![]()

Ja transfer pewnie będę miała pod koniec stycznia. Bo 04.01 mam wizytę kontrolną czy nie ma żadnych torbieli po stymulacji. Potem czekam na @ i jedziemy z koksem. Będę miała sztuczny cykl.hej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzyza wszystkich trzymam kciuki
![]()
u mnie też dwa trzydniowe.Będzie dobrze, będziemy miały piękne bety a później piękne maluszki. U mnie będzie transfer dwóch trzydniowych. Żaden zarodek z nasienia męża nie przetrwał do blastki.ale damy radę.
![]()
u mnie podobnie-może nie byłam obrażona,ale jakoś mi się to wszystko kłóciło ze sobą...nie byłam do końca pewna czy kościół to właściwy adres...ale mam mega potrzebę i teraz obiecałam sobie,że pójdę...nie zaszkodzi...Ja
też byłam mega obrażona na Boga nawet przestałam chodzić do kościoła ale chyba jednak pomógł i pomogła moja św pamięci ciocia i babcia bo je bardzo prosiłam. Mam nadzieje że cod będzie trwał i nie zostanie mi odebrany
Byle do przodu i skutecznie.![]()
Naprawdę podziwiam, że dałaś radę zarówno finansowo jak i fizycznie. :*9 stymulacji 9 punkcji wizty leki i laparoskopia chyba nawet więcej+ 9 koła za badanie PGS które jest o duże potluc
Ja transfer pewnie będę miała pod koniec stycznia. Bo 04.01 mam wizytę kontrolną czy nie ma żadnych torbieli po stymulacji. Potem czekam na @ i jedziemy z koksem. Będę miała sztuczny cykl.
u mnie też dwa trzydniowe.