Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@misis188 daj znać jak z maleństwem
@limoncia1 kciuki za bete !! będzie dobrze !!
@sroka87 czekamy na informację jak po wizycie![]()
Przylaczam się do życzeń. Wracajcie z dobrymi wiadomościami do nas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@misis188 daj znać jak z maleństwem
@limoncia1 kciuki za bete !! będzie dobrze !!
@sroka87 czekamy na informację jak po wizycie![]()
Ja wymiotuję całe dnieKochane czy to normalne że nawet wieczorem jest mi niedobrze ?
Zaraz zejdę chyba(
Zaczynam od 6.30 a kończę hmmm nie kończę, wymiotuję nawet w nocy... ;-) Podobno po 13 tc ma przejść :-)To tak jak u mnie,tylko nadal moje trwająJa nawet w nocy mialam mdlosci z wymiotami. Tylko ja sie cieszylam, bo to znak dla mnie, ze wszystko ok. Jak mi przechodzilo to panikowalam. Mi dosyc szybko przeszly. U mnie 11+1 i tylko czasami mnie zemdli.

Tak, wynik jest bardzo dobry! GratulujęMam bete- 302,50 mIU/ml .Czy to dobry wzrost po dwóch dniach?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pięknie! Rozpoczniesz ten rok Mistrzowsko! Bierzesz dwie Blastki?? ;-)Ja po wizycie. Endo 8,9mm, zwiekszam estrofem do 3x1, plastry dalej jak byly. Wino tez zwiekszam i ma grać.
Dostalam dodatkowo encortonod soboty.
Progesteron tez od soboty i we wtorunio na dobry poczatek roku transfer.
Ja w tej ciazy chyba schudne, bo lekow mam tyle, ze nie zdaze juz nic innego zjesc.
Ja w Sylwka mam robić 2 betę:/
Wiem,że troszkę smutno,że druga nie dała rady, ale teraz skup się na sobie i na tym maleństwie które zostało z Tobą! A za 2 lata wrócisz po rodzeństwo ;-))Ja juz o 19:10 wyszlam stamtad. Przed gabinetem W nie bylo nikogo, tylko jedna kobitka przede mna w pokoju. Niestety nawet nie wiedzialam, po czym cie rozpoznac, czy ty juz jestes czy nie. Chetnie bym sie przywitala
Wizyte mam za soba. Niestety z dwoch kropek zostala tylko jedna dzielna kropeczka. Doktor powiedzial, ze beta bardzo dobra, ale progesteron go jednak martwi. Tak wiec dostalam Prolutex na kolejnych 7 dni po jedenj ampulce, Duphaston dalej 3x1, Lutinus 2x2, Progynova 3x1 no i kwas foliowy w formie pregna Plus. Za tydzien kolejna wizyta a jutro wyniki progesteronu. Bety juz nie zlecal, sam progesteron.
Ciesze sie bardzo, ze jest ta kropeczka, ale powiem wam, ze jakos na sercu mam bol, ze jedak moja druga kopunia nie dala rady. Tak sie do tej mysli przyzwyczailam juz, ale coz, musze sie i bede sie rowniez cieszyla z jednej kropeczki a moja dzielna druga zatrzymam w sercu![]()
Mokrość to dobry znak :-)) cała reszta to może zarówno świadczyć o ciąży jak i mogą to być efekty leków, którymi się faszerujesz... trzymam kciuki za betę! Ona prawdę powieDziewczyny znów spałam popołudniu od 18 do 20 podbrzusze mam napuchniete na wysokości kości linowejnie wim czy to dobrze, zero mdłości , piersi jak balony pojedyncze żyłki na lewj i prawj plus brodawki i sutki większe od lini samych pierci bolesne i nadwrażliwe, apetyt na maxa i mega się poce
jutro beta oby powyżej 10..... A i dużo dzisiaj miałam uplawow dość rzadkich i uczucie Mokra na wkladce
A macie u siebie gdzieś aptekę społeczną?? Ja znalazłam w niej najtańszy prolutex, ostatnio po 140 zł.DziekujeJutro z ciekawosci obdzwonie kilka aptek i podpytam jak tam cenowo i z dostawa. Euro Apteka wedlug internetu faktycznie ma Prolutex na stanie na Medweckiego.
Chyba tak nie jest... ciążowe to ciążowe i jest płatne 100% dziewczyny były najpierw na zwykłym,potem przeskakiwały na ciążowe i jest 100%. Na pewno @dreamscometrue tak miałaCiążowe zawsze 100% , ale jest mały myk tzn jeżeli między zwolnieniem ciążowym a normalnym była przerwa mniejsza niż 3 msc masz płatne tak jak zwykle czyli 80%