Agnieś191
Fanka BB :)
Potem estrofem na endometrium gdy bedzie ok to właczenie progesteronu i transferDziewczyny jak wygląda transfer na mrozonym zarodeczku teraz biorę tab anty i co dalej bo jestem w tym temacie Zielona a wiem że wy wiecie; )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem estrofem na endometrium gdy bedzie ok to właczenie progesteronu i transferDziewczyny jak wygląda transfer na mrozonym zarodeczku teraz biorę tab anty i co dalej bo jestem w tym temacie Zielona a wiem że wy wiecie; )
Nie uzywaj allikatora. Wszystko masz mega ukrwione. To nie musi byc nic groznego. Odpicznij i sie nie denerwuj.Kochane Masakra odrobinę żywej krwi na aplikatorze i pojedyncze kłucia dosc mocne w lewej stronie podbrzuszachociaz biorę nospe max 3x1 i relanium 1xboje się;(
Czyli teraz dostanę okres po antykach i w którym dni mniej więcej jest transfer ?Potem estrofem na endometrium gdy bedzie ok to właczenie progesteronu i transfer
Jak dostaniesz @ to 2-3dc kontrola, zaczniesz łykać estradiol i jak endo będzie ładne to wtedy progesteron i transfer. Różnie wypada, ale mniej więcej tuż po połowie cykluCzyli teraz dostanę okres po antykach i w którym dni mniej więcej jest transfer ?![]()
Dziękuję ci kochana czyli gdzieś pod koniec stycznia będę miała transfer jak będzie jajnik ładnie wyglądał najgorsze jest to ze on zn9wu mnie boli ciekawe jak to będzie a Ty juz jutro transfer tak jednego czy 2 ?Jak dostaniesz @ to 2-3dc kontrola, zaczniesz łykać estradiol i jak endo będzie ładne to wtedy progesteron i transfer. Różnie wypada, ale mniej więcej tuż po połowie cyklu![]()
To czekanie faktycznie psychicznie moze byc ciezkie. Ja wytrzymalam tylko pol dnia i pojechalam do szpitala. Zycze Ci zeby poszlo szybko i bezbolesnoeDziękuje kochana, ze pytasz. Jak ja sie czuje? Właściwie nijak. Fizycznie ciagle czekam na poronienie, ale z powodu zajebiscie wysokiego progesteronu to szybko nie nastąpi... Wiec ciagle trzymam rękę na brzuchu wiedząc ze tam jest moje dziecko... Tyle ze jego duszyczka jest juz gdzies indziej. Psychicznie sukcesem nazwałabym to ze juz nie wyje a tylko czasem łzy mi płyną. I na widok kobiet w ciąży i matek z wózkami nie płacze. Cieżko jest. Najgorsze chyba jest to czekanie na to, co nieuniknione...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pochwal się zdjęciem [emoji122]Dziewczyny sikłam.
I jakiś cień cienia się pojawił![]()
Pochwal się zdjęciem [emoji122]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka