Dziękuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję
Dziękuję kochana czasem to mam zamiar wszystko i wszystkich wyzwac wszystko mnie wkirwia i te głupie gadki Ale przytylas tłumacz ze przecież brałam hormony to on nie rozumie a **** tam idę na spacer jak juz zaprosił to pójdę może będzie lepiej nie lubię się klucic musiałam juz swoje zdanie pow8edziec bo wkirwil mnie poszedł do kolegi mial wrócić do godziny to Coo wrócił po 4 Ale juz mnie przeprosiłKochana to przez te antyki. Jeszcze tylko kilka dni i dobry nastroj wroci, spotegowany oczekiwaniem ma najwazniejsze![]()
No ja kończę pić meliskePowiem ci Kochana ze u mnie juz dobrze z M mówi do mnie idziemy sie przejść no to ja na to najpierw to Ty mnie przeproś i przeprosił mi nie ma w czym zaszkodzić bo jeszcze po transferze nie jestem mam nadzieję nadzieje e u Ciebie też juz w porządku
Dopiero przed a kiedy betujesz ?No ja kończę pić meliskemyślałam, że już po jesteś. W takim razie sorki
![]()
Jutro wielki dzieńDopiero przed a kiedy betujesz ?i jak już spokojna
Jeaaa gratulujęDziewczyny sikłam.
I jakiś cień cienia się pojawił![]()

To juz jutro betujesz trzymam kciuki bardzo mocnoJutro wielki dzień- 14dpt