reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po usg, dzieciak ma już 2,14 cm i serduszko ładnie bije Następna wizytę mam za 4 tyg w 12 tyg i nie zlecano mi żadnych badań do kolejnej wizyty( w grudniu robiłam mocz b. ogólne, tsh, morgologie, pta) czy nie powinno się wykonywać badania moczu i ewentualnie morfologii co miesiąc? Możliwe, że to po prostu przeleciało?

Ja miałam pierwsze badania zrobić do 10 tygodnia. Wizytę też mam w 12 tygodniu i do tego czasu badań kolejnych nie robię.

Jestem po usg, dzieciak ma już 2,14 cm i serduszko ładnie bije Następna wizytę mam za 4 tyg w 12 tyg i nie zlecano mi żadnych badań do kolejnej wizyty( w grudniu robiłam mocz b. ogólne, tsh, morgologie, pta) czy nie powinno się wykonywać badania moczu i ewentualnie morfologii co miesiąc? Możliwe, że to po prostu przeleciało?

No i gratulacje, najważniejsze ze z Maluszkiem wszystko dobrze.

@Oczekiwanie2017 a jak u Ciebie samopoczucie? Cisza z plamieniami?

Po wizycie u dr (po Świętach) plamienia ustały :). I narazie cisza. Samopoczucie dobre, nie wymiotyje jak Ty, ale mam spore mdłości (chociaż już chyba powolutku się uspokajają) i za bardzo jeść nie mogę. Ale badania krwi, itp.wyszły dobre więc liczę,że to Maluszkowi nie zaszkodzi.
Czytam,że u Ciebie przyjaźń z wc kwitnie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry