Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Watpie... Tym razem skrzep byl dlugi... Jakies ponad 3-4 cm. Mysle ze to koniec bajki.
To może jednak pojedziesz na IP jeśli ma Cię kto zawieźć. Zrobią Ci USG i może troszkę się uspokoisz. Wiem, że to straszny stres.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Watpie... Tym razem skrzep byl dlugi... Jakies ponad 3-4 cm. Mysle ze to koniec bajki.
9 dpt od 24.12 wczesnej blastocysty, pierwsza bthcg29.12 - ,1,36 , 31,12- 25,99 i dzisiejsza 54,3
Mi tez takie lecialy i to kilkanascie takich ale pecherzyki byly na swoim miejscu, mimo, ze ich nie bylo widac na usg w dniu kiedy krwawilam. Modle sie zeby bylo dobrze:*Watpie... Tym razem skrzep byl dlugi... Jakies ponad 3-4 cm. Mysle ze to koniec bajki.
To może jednak pojedziesz na IP jeśli ma Cię kto zawieźć. Zrobią Ci USG i może troszkę się uspokoisz. Wiem, że to straszny stres.
Czasem awaryjna sytuacja jest w niedziele o 20 i wtedy klops. A nawet w srodku tygodnia jak się przytrafia skurcze czy plamienia nie koniecznie ma się ochotę biegać po miescie w poszukiwaniu lekarza. Dobrze mieć jakiś zapas leków albo chociaż receptę- najlepiej bez daty.Mi zostalo trochę leków po poprzednich transferach więc w razie czego z nich bym korzystała. Ale myślę, że receptę może wypisać też inny ginekolog (niż ten do którego chodzimy). Trzeba jednak wierzyć, że awaryjnych sytuacji nie będzie i wszystko dobrze będzie się dalej rozwijało![]()
Felia ja.nie wiem, na kopernika na pewno jest calodobowy oddzial gin, wiec jak cos to tam pojedz. Poloz sie w samochodzie,jak najmniej siedz.Aczkolwiek wsiadziemy z M juz do auta i wyruszymy w strone kliniki. Gdyby dzwonili ze mam przyjechac bede juz w drodze. Jezeli nie to moze faktycznie na IP.
@Dzoasia, kazdy szpital w krk ma IP ginekologiczna?
O której masz transfer?Dziolchy tyle kciukow to chyba musi sie udac!!
Mireczek organizuje wycieczke![]()
Za pol godzO której masz transfer?