Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo za wysoki poziom
Odebrałam tsh 4,88 zwiększona dawka euthyrox u z 75 na 75 i 1/2 75 mg
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.Utrogestan 3x2, duphaston 3x1.
Dzwoniłam właśnie do dr kazała zwiększyć dupka na 3x2 i sprawdzić w czwartek. Ja dalej będzie mizerny to da prolutex.
Acha
10 dpt 2x8A beta 151![]()
Zgadza się,duzo za duzo.Ja miałam także wahania,ze masakra po włączeniu eurhyroxu.Teraz mam troche powyzej 2.Najlepiej jak jest poniżej 2.
Ja miałam problemy z tsh jeszcze przed podejściem do procedury miałam pow 8 potem po lekach zdążyło dojść do ok 1,4 i potem pon 1 przed samym transferem a teraz skoczyło przez ciążę i zwiększyła mi dawke
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Acha
10 dpt 2x8A beta 151![]()
Bierzesz dupka a jego praktycznie w tym badaniu na prg nie widać No a tez swoje działa. Czyli masz to 7,5 + to co daje dupek. Jest tez dość wcześnie i nie raz na tych samych lekach po kilku dniach prg się rozkręca.
Ja to bym jednak poza dupkiem od razu zwiększyła utrogestan do 800 na dobę chociaż