Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie! GratulacjeAcha
10 dpt 2x8A beta 151![]()
Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Bardzo mi przykroDostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki
Nie wiem czy podejde drugi raz. Jestem wykonczona psychicznie. Nic nie wiem po prostu.
Przykro mi kochanaDziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Kochana narazie nie myśl o drugim razie....pozwól sobie na łzy i smutnek. Żal po straconym okruszku....w pewnym sensie żałobę. Przykro mi...aż się popłakałamDostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki
Nie wiem czy podejde drugi raz. Jestem wykonczona psychicznie. Nic nie wiem po prostu.
KuzwaDostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki
Bardzo mi przykroDostalam antybiotyk. Lekarz chce aby to wszystko wyszlo samoczynnie. W lutym druga stymulacja z wieksza iloscia zaplodnionych jajek. Poki co odstawiam leki