Kurcia
Fanka BB :)
Ty to się lepiej wyłącz z forum, puść jakąś pozytywną muzykę i czekaj na Kropki. Szykuj macicę i się nie smućKuzwaa co dr mowil? Jak to wygladalo?
przykro mi, mialam nadzieje ze jednak bedzie dobrze
brak slow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty to się lepiej wyłącz z forum, puść jakąś pozytywną muzykę i czekaj na Kropki. Szykuj macicę i się nie smućKuzwaa co dr mowil? Jak to wygladalo?
przykro mi, mialam nadzieje ze jednak bedzie dobrze
brak slow
Juz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherzaTy to się lepiej wyłącz z forum, puść jakąś pozytywną muzykę i czekaj na Kropki. Szykuj macicę i się nie smuć
az płakać mi się chciało odjezdzajac od nich bo byliśmy 3 dni...oj przykre to ze ja, i my tutaj z tego forum mamy takie problemy aby mieć dzieci u nas robią na pusty więc chociaż tyle...Juz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherza![]()
Cudownie!! GratulujęBozeee udało się!!!! Hcg ilościowo 277,0 mUl/ml emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Progesteron 39
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sciskaj sciskaj....muszą zostać teraz kropki z mamąJuz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherza![]()
Poczekaj jeszcze z tymi najgorszymi myślami... trzymaj się!!Watpie... Tym razem skrzep byl dlugi... Jakies ponad 3-4 cm. Mysle ze to koniec bajki.
U mnie też na pusty....Ale jak się naczytałan tego forum to miałam na wpół pelnyu nas robią na pusty więc chociaż tyle...
trzymajcie się razem przez 9 miesięcy![]()
No to cudownie :-) myślisz o powrocie do pracy czy raczej nie??Po wizycie u dr (po Świętach) plamienia ustały. I narazie cisza. Samopoczucie dobre, nie wymiotyje jak Ty, ale mam spore mdłości (chociaż już chyba powolutku się uspokajają) i za bardzo jeść nie mogę. Ale badania krwi, itp.wyszły dobre więc liczę,że to Maluszkowi nie zaszkodzi.
Czytam,że u Ciebie przyjaźń z wc kwitnie![]()