Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej dziewczynki. Dzisiaj miałam usg serduszko biło jak dzwon. Niesamowite uczucie. Szczęście sięga nieba dosłownie. Dzisiaj 33 dpt
No to cudownie :-) myślisz o powrocie do pracy czy raczej nie??
No u mnie dokładnie tak jak napisałaś :-)
Juz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherza![]()
Hej . Dziś cały dzień o tobie myślałam . . I zastanawiałam się jak u Ciebie, bo nic nie piszesz . GratulujęHej dziewczynki. Dzisiaj miałam usg serduszko biło jak dzwon. Niesamowite uczucie. Szczęście sięga nieba dosłownie. Dzisiaj 33 dpt
Smutne to...najpierw walczymy a później tracimy@marg88 ja za kazdym razem jak czytam o pozytywnych betach to az sie boje, bo niestety jakis % z tych bąbelkow nie daje rady. To jak czrkanie na wyrok, kto bedzie nastepny. Ciaza z ivf moze nie tyle jest zagrozona przez to ze jest z ivf tylko np przez to, ze nasze komorki i plemniki sa slabsze i jakby tego nie wystarczylo to jeszcze maja dluuuga droge do przejscia od jajnika do macicy... to wg mnie jakbywsadzic je do pralki i wlaczyc wirowanie... chyba tylko jesli przyczyna nieplodnosci jest brak jajowodow ablo nieplodnosc jest idio(pa)tyczna, to sa sporo wieksze szanse.

Ale mi prof w klinice tez powiedzial ze obecnie nie ma zadnych wskazan do badania progesteronu, ze to sa stare wytyczne i ze jest on wydzielany skokowo i zeby miec poglad na jego poziom trzeba by zrobic kilkanascie pomiarow w ciagu doby i wyciągnąć srednia i z tego co wiem w Gamecie Łódź nie praktykuja raczej pomiaru progesteronu....