A wytrzymasz do 11? Boli Ciebie bardzo ?Byłam jest trochę wody w brzuchu Ale on robił przez powłoki brzuszne usg i jajnik torbielowaty Ale ile ma nie powiedział mam swojego lekarza 11
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wytrzymasz do 11? Boli Ciebie bardzo ?Byłam jest trochę wody w brzuchu Ale on robił przez powłoki brzuszne usg i jajnik torbielowaty Ale ile ma nie powiedział mam swojego lekarza 11
PieknieNo u Nas dobrze.Maleńka ma 6.91 cm.Progesteronem sie zmartwiłam bo dzis 111,00nmol/l i lekarka kazała odstawic calkowicie duphaston,luteine tylko 2*1 i clexsane co drugi dzien,a ja to sie boje leki odstawiac :-)
Progesteron masz wysoki w kosmos, wiec.spokojnie powoli schodz z dawekNo u Nas dobrze.Maleńka ma 6.91 cm.Progesteronem sie zmartwiłam bo dzis 111,00nmol/l i lekarka kazała odstawic calkowicie duphaston,luteine tylko 2*1 i clexsane co drugi dzien,a ja to sie boje leki odstawiac :-)
Bardzo mi przykro, tule [emoji22]Dziewczyny, nie udalo sie. Dzis odeszla nasza druga kropka w 22 dpt. Jestem zalamana. Po prostu nie mam sily nawet plakac.
Ja tez tak czasami mam, po jednej albo po drogiej stronie. To wiezadla sie rozciagaja, macica takze to raczej normalne. Ja czasami biore magnez tak w razie co, bo nospy (jest skladu) w DK moj lekarz nie rekomenduje.Dziewczyny czasem czuje takie dłuższe kłucia w brzuchu tak dużo niżej pępka...nie wiem czemu ? Wzięłam dwie nospy ale tak średnio przechodzi.. to normalne czy mam się trochę martwić ? No fakt że dziś trochę sprzątalam to może dlatego ?
Trzymam kciuki za Twoje kruszynki!Juz jestem po. Lezakuje i zaciskam nogi. Kuzwa przez to opoznienie 2 razy spuszczalam z pecherza![]()
Dzis dokładnie 13 tydzien i 1 dzien :-)Pieknieto juz kawal baby z niej
Mysle, ze juz mozesz powoli odstawiac progesteron. Chyba od 14tc juz lozysko w pelni przejmuje wytwarzanie hormonow. Najgorszy jest ten pierwszy trymestr a Ty chyba juz go konczysz
![]()
Też lyknelam magnez i leżę sobie .. mąż mówi że przez to że sprzątalam i się naschylalam... A to układanie w szafie, odkurzanie,mycie podłóg i wyszłoJa tez tak czasami mam, po jednej albo po drogiej stronie. To wiezadla sie rozciagaja, macica takze to raczej normalne. Ja czasami biore magnez tak w razie co, bo nospy (jest skladu) w DK moj lekarz nie rekomenduje.
Dziewczyny czasem czuje takie dłuższe kłucia w brzuchu tak dużo niżej pępka...nie wiem czemu ? Wzięłam dwie nospy ale tak średnio przechodzi.. to normalne czy mam się trochę martwić ? No fakt że dziś trochę sprzątalam to może dlatego ?