reklama

Kto po in vitro?

Witam
Od 21 dc. Biorę gonapeptyl daily do odwołania. Miesiączkę dostałam jak w zegarku. Od 8 dc. Biorę gonal f. 150 j. Prawie przez cały czas plamnie a dziś jak by mocniej. Czy to efekt uboczny czy może się nic nie udac?
Hej, a dzis ktory masz dc i ds? Jesli cie to niepokoi to moze przedzwon do kliniki lub skonsultus z lekarzem, ale mysle ze to nic strasznego.

reklama
Dziewczyny a ja właśnie bujalam się z migrena i aurą.Masakra-poza dwoma tabletkami mg+K nie mogę nic brać,a i to muszę skonsultować przy najbliższej wizycie.Glowa na szczescie nie daje mi bardzo popalić,ale ta aura jest dość nieprzyjemna.Wszystkue hormony chyba maja adnotacje w środkach ostrożności,ze mogą powodować częstsze migreny [emoji853][emoji853] Może uda się już 7.01 wycofać któreś z estrogenów...a do tego czasu muszę się modlić,żeby więcej ataków noe było.
Dobrej nocki dziewczyny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja bym zrobila dokladnie tak samo. Tez zamierzam byc na zero z lekami w 14tc, to tak bezpiecznie jest nawet przy naszym cyklu naturalnym. Ja to juz w ogole pojechalam, bo bede brala 6 tygodni dluzej niz lekarz kazal ale stach nie pozwolil odstawic mi lekow w 8tc, tymbardziej, ze jeden zalecal w 8tc a drugi dluzej ale nie zdazyl okreslic do kiedy, bo juz innego mialam na ostatniej wizycie w klinice (serduszkowej w 7tc).
Obawiam się że popadniemy w paranoje jak przyjdzie moment odstawienia wszystkich leków:):)Niech moc będzie z Nami :)

Teraz znow troche krwi polecialo. Bez skrzepow, ale jednak pzy podcieraniu i na podpasce byla swieza krew.

Chyba jednak tak jak mowil odstawiam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry