reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr

@zylwia dziękuję za wpisanie mnie do kalendarza.:-) :) @dżoasia aspirin komplex wzięłam I już jest lepiej tylko teraz mój m kaszle i kicha mam nadzieję że na mnie nie przejdzie, ból ucha pomału mi przechodzi. Boże żeby tylko do poniedziałku nie zachorować. :no: powodzenia wszystkim na betach, transferach. Buziaki a ja dalej do pracy. Zimno i mokro u mnie w Austrii brrr
To mezowi zrob kwarantanne, serio, niech sie do ciebie nie zbliza, spanie mu zorganizuj na kanapie;) wez jeszcze tez aspirin tak zapobiegawczo ze 2 razy i bedzie git :)

reklama
Ja podchodziłam przeziębiona do transferu i to nawet tak konkretnie :P próbowałam się leczyć ale nie przechodzilo ... odpoczywaj może Ci przejdzie do poniedziałku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry