23.12 transfer czyli 11 dptKtóry dzień dzisiaj jesteś ?? Może pomyłka laboratorium ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
23.12 transfer czyli 11 dptKtóry dzień dzisiaj jesteś ?? Może pomyłka laboratorium ....
Ja myślę, że jeszcze nic straconego, na takim etapie zarodek może pojawić się z dnia na dzień, może ten dr miał jakis starszy sprzęt czy coś, ja mam porównanie jak chodze do swojej gin a do kliniki - usg z kliniki sie nie umywa do tego od mojej dr, ona ma duzo lepszy sprzęcior i wszystko widać bardzo dokładnie w hdTaki młody bardzo dokładny on niczego jeszcze nie przekreśla ale za tydzień juz musi być zarodek
Ja 150 zl apteka społeczna :-) strona ktomalek.plDziewczyny podpowiedzcie jeszcze raz tą stronę o dostępności leków. I ile płacicie za prolutex.
Taki młody bardzo dokładny on niczego jeszcze nie przekreśla ale za tydzień juz musi być zarodek
No wlasnie o tym mowie ze my tu po tylu przejsciach uczymy sie wszystkiego taktu podejscia innego traktowania ludzi z tym samym problemem ze juz nie wspomne o terminologi i na co jest jakie badanie. A jak ktos poprostu wpada lub zaciaza po paru cyklach to ma zupelnie inne podejscie bo nie rozumie ile my musimy przejsc. I dlatego sa stale rewelacyjne teksty odpusc sobie wyjedzcie na wakacje a sie udaGosia jak ja zaszłam w ciąże naturalnie jeszcze przed in vitro ale dość długo się starając i wiedząc ze plemniki maja zerowa morfologię... to po pierwsze dowiedziałam się w jakimś 5 tygodniu bo mi się tygodnie pomyliły i zrobiłam test tydzień po spodziewanym okresie. Po drugie zrobiłam ten jeden jedyny test i do głowy mi nie przyszło powtarzać bo to była wielka kropka a nie krecha. Nie miałam doświadczenia invitrowego, nawet o becie nie pomyślałam. Poszlam na termin serduszkowy dopiero do gina...
I nie było nawet ułamka tego stresu czekania bo to było tylko tydzień z kawałkiem czekania na wizyte wiedząc ze ciaza jest. A pierwsze dńi spędziłam na mega szoku i niedowierzaniu bo to była ńiespodzianka, dwa miesiace wcześniej usłyszeliśmy ze jak mąż się posuplementuje to tylko in vitro...
Jednak naturalnie jak się przypadkiem zajdzie w ta ciąże bez starania to 3/4 stresów odpada
Jeśli nie brałaś to bym zostawiła decyzji lekarza czy brać, czy przy tej wartości jest sens kombinować. W ciazy tsh trochę wzrasta a to twoje nie jest jakieś wysokie. Ja myślę ze jest okJa nigdy nie brałam encortonu
CudownieNo więc po wizycie :-) wszystko pięknie! Dwa nasze Bejbiki zdrowo się rozwijają i rosną :-))'szczęście sięga zeniutu! Dokladnie 8 + 3 tc![]()
Właśnie czytałam że w pierwszym trymestrze 0.01-2.32 czyli tal jakbym się mieściła w normie .. zapytam lekarza w niedzielę mam wizytę serduszkowaJeśli nie brałaś to bym zostawiła decyzji lekarza czy brać, czy przy tej wartości jest sens kombinować. W ciazy tsh trochę wzrasta a to twoje nie jest jakieś wysokie. Ja myślę ze jest ok