To słabo23.12 transfer czyli 11 dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To słabo23.12 transfer czyli 11 dpt
Musisz powtórzyć raz jeszcze. Trzymam kciuki aby to była jakaś okropna pomyłka!23.12 transfer czyli 11 dpt
Naturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.A który to dpt?? :-(
Przykro miSprawdzilalam ;(((((( mlU/ml tylko że inne Labolatorium
A jak uWas? Kiedy zaczynacie i na którą klinikę się się zdecydowaliście??Piekny widok zazdraszczam![]()
nie ma sprawy, z chęcią bym przejęła na jakis czasMmmmmm...... yyyyyy........ przesyłam wszystko! Już bym chętnie podzieliła się z Tobą moją zażyłością z wc![]()
Musisz wierzyć!!Naturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.
Kochana przypomniałam sobie ze zarodek to chyba bliżej 7 tygodnia widać...Tym bardziej że nie wiadomo kiedy ta owulacja była. .. będzie dobrzeNaturalny cud test w wigilijny poranek 6+2 ale kto wie kiedy była owulacja może późniejsza no nic pozostaje mi tylko czekać i tak nic więcej nie mogę zrobić.
Dziewczyny odebrałam wynik bthcg 39,45 a 48 h temu miałam 53,4;((((((((