hope322
Fanka BB :)
Niby ja tez to wiem ale jak juz to dotyczy mnie to czlowiek inaczej na wszystko patrzy. :*Nie martw się ja tak mialam do 13 tygodnia teraz cisza lekarze uspokajali że brązowe to się nie przejmowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby ja tez to wiem ale jak juz to dotyczy mnie to czlowiek inaczej na wszystko patrzy. :*Nie martw się ja tak mialam do 13 tygodnia teraz cisza lekarze uspokajali że brązowe to się nie przejmowac
Przykro miRycze jak bóbr , M próbuje mnie pocieszyć ale za bardzo to boli mnie;(dr odpisał że raczej już nie ma szansy ;(
Dziekuje, jutro sie dowiem co i jak. Puki co sucho na szczescie :*Kochana spokojnie,ja w 11 tygodniu pamiętam też poplamiłam i było wszystko dobrze.U Was też tak będzie,zobaczysz.
Na punkcji juz nie mierza, termin punkcji wyznacza sie, jesli min 3 pecherzyki maja powyzej 16 mm (jesli rosnie mniej to lekarz indywidualnie ustala)Dziewczyny mam pytanie jakiej wielkości były wasze pęcherzyki na pukncji ?
Kochana dziekuje slicznie ale ja mieszkam w DK. Milo z Twojej strony :*
Taki ciemny, do czerwonego daleko. Puki co jest czysto. Jutro poprosze o zbadanie szyjki, bo moze to jakas bezobjawowa infekcja? Mam nadzieje, ze to nic groznego i maluszek ma sie dobrze. Dam znac napewno jak po wizycie. Rano pewnie detektor tetna pojdzie w ruch. Echh spokojnie to chyba nigdy nie bedzie :/
Mamy 1 blastocyste tylko i to było 1 podejście;(Strasznie mi przykro.Macie mrozaki jeszcze?które to wasze podejście?
Wiadomo ja okropnie panikowalam za każdym razem 100 osób Ci powie "Nie martw się "A ty i tak uspokoisz się dopiero jak cie lekarz zbada i jak plemienia ustanaNiby ja tez to wiem ale jak juz to dotyczy mnie to czlowiek inaczej na wszystko patrzy. :*
Dziś byłam i mają 12-13 mm więc przesunela mi punkcje.. czy to zle.. do wczoraj myslalam ze tym razem napewno będzie dobrze. Ale dzis mam taki dzien ze czuje ze sie nie uda .. poza tym wkurza mnie ta baba, bo nic jej nie można powiedzieć .Na punkcji juz nie mierza, termin punkcji wyznacza sie, jesli min 3 pecherzyki maja powyzej 16 mm (jesli rosnie mniej to lekarz indywidualnie ustala)
A jak u ciebie?