hope322
Fanka BB :)
Jak szybko masz wynik. Cos sie zaczyna dziac, jeszcze jest szansa i nie ma co sie zalamywac :*Laski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak szybko masz wynik. Cos sie zaczyna dziac, jeszcze jest szansa i nie ma co sie zalamywac :*Laski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Nie ma co porownywac wynikow. Poza tym pisalas, ze maluszki troche mdlosze byly. Ja wierze, ze dopiero beta zaczyna rosnac.Oczywiscie ze bede. Ale poprzednio byla w tym dniu juz 57. Ewentualnie juz spada. Do dupy z tym wszystkim
Kciuki zacisnieteDziołchy-właśnie dzwonili-jutro 09:00 godzina zeroTrzymajcie kciuki za moje dwie wczesne blastusie
![]()
embrion ok mam nadzieję że zostanie ze mną. Wody już się tyle napilam że więcej się nie da.
powodzenia dziewczyny I milego dnia Ja już w kliniceembrion ok mam nadzieję że zostanie ze mną. Wody już się tyle napilam że więcej się nie da.
powodzenia dziewczyny I milego dnia
![]()
Bo za wczesnie napewno zrobiłas.Powtorz za 2 dni i bedzie okLaski u mnie raczej lipa bedzie. Beta 4 ;(
Kciukasy zaciśnięte!!!Zostanie na pewno!!! nie ma innej opcjii!!!Ja już w kliniceembrion ok mam nadzieję że zostanie ze mną. Wody już się tyle napilam że więcej się nie da.
powodzenia dziewczyny I milego dnia
![]()