dżoasia
Fanka BB :)
udawaj dzien wcześniej, że masz sraczke czy coś i może uda sie przykombinowaćTak rozkminiam wlasnie polaczenia jakby tu sie wyrobic no i zastanawiam sie czy dostane wolne tak szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
udawaj dzien wcześniej, że masz sraczke czy coś i może uda sie przykombinowaćTak rozkminiam wlasnie polaczenia jakby tu sie wyrobic no i zastanawiam sie czy dostane wolne tak szybko
Ja miałam ..cześć wszystkimDziewczyny mam pytanie czy jest tu ktoś, kto miał przeprowadzone in vitro w Bocianie w Białymstoku?
Anett ja mam nadzieję, że nie będzie ci kolejna potrzebna, tylko trzeba zrobic coś, żeby ten maluszek który czeka na ciebie zechciał zostać. A do Paśnika będziesz sie wybierać czy nie? Jaki masz wgl plan na teraz? :*Ja pogadam z Lewym na wizycie on pasjonat tematu ivf to bedzie wiedzial..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
udawaj dzien wcześniej, że masz sraczke czy coś i może uda sie przykombinować![]()
Tez slyszalam o tym ze do 5-7 stymulacji jeszcze nie ma takiego wielkiego ryzykaJa jakis czas temu ogladalam reportaz gdzie wypowiadal sie ledarz od ivf tylko juz nie.pamietam czy to ktos.znany byl, ze teoretycznie 7 stymulacji jest bezpieczne. Na pewno dawki lekow i czestotliwosc stymulacji maja tu duzo do gadania ale nie popadajmy w paranoje...
No tez tak wlasnie mysleudawaj dzien wcześniej, że masz sraczke czy coś i może uda sie przykombinować![]()
Kochana dla Ciebie i Was wszystkoale się uśmiałam
) powiem Ci,że Twój głos rozsądku (przy temacie raka)I nie rozsądku (jak przy tym wyżej)jest nie do przecenienia
Ale na badania i tak zapidalam![]()
Ło matko, no trzeba się nagimnastykować niestety :/ Coś tam wymyśliszNo tez tak wlasnie mysle
Ale ile mozna razy w miesiacu miec sraczke
Co prawda dziewczyny w mojej nowej pracy nie maja pojecia ze mam zamiar podejsc do ivf teraz. Choc na bank wiedza bo plotki w szpitalu sie roznosza ze juz to przechodzilam pozatym mamy dostep do komputerowejdokumentacji medycznej a nie w jednej przychodni endo gin onkol rodzinny mowilam ze jestem po ivf wiec moga sobie zajrzec. Ale wiedza ze mam podejrzenie chorob reumatycznych i jezdze do immunologa wiec moze poprostu powiem ze mam pilna wizyte i zwolnilo sie miejsce wiec jade tylko latwiej by mi bylo to zalatwic jakbym byla jutro w pracy a jutro wizyta w Gdansku