madzialenak
mama na pełen etat
hope , lilonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wasze testowanie
hope a na spotkanie czekam z utęsknieniem, sporo dziewczyn jest z trójmiasta, więc kawka mile widziana w takim towarzystwie :-)
Mieliśmy z mężem dzisiaj gdzieś sobie pojechać, ale jednak stwierdziliśmy, że leniu****emy w domu, bardzo nam się nie chce nic robić a na dodatek 2 dni z rzędu będę w pracy po 11 godzin i muszę odpocząć przed tym maratonem. Posiedzę sobie na ogródku i poczytam książeczkę :-)
hope a na spotkanie czekam z utęsknieniem, sporo dziewczyn jest z trójmiasta, więc kawka mile widziana w takim towarzystwie :-)
Mieliśmy z mężem dzisiaj gdzieś sobie pojechać, ale jednak stwierdziliśmy, że leniu****emy w domu, bardzo nam się nie chce nic robić a na dodatek 2 dni z rzędu będę w pracy po 11 godzin i muszę odpocząć przed tym maratonem. Posiedzę sobie na ogródku i poczytam książeczkę :-)
Ostatnia edycja:

juz nerwowo nie wytrzymuje. Tesciu nie przeszkadza ale tesciowa sie rzadzi jak u siebie a jestesmy u mnie wiec nie ma tak jak ona chce.
Myslałam, ze to tylko ja jestem taka nieodpowiedzialna. Przed pierwszym podejsciem rzuciłam fajki juz w gruniu a transfer był w lutym i nie paliłam do momentu kiedy się dowiedziałam że to pozamaciczna. A teraz coś to rzucanie ciężko mi idzie
miałam już przestać palić od początku lipca, ale się nie doało
Muszę się wziać za siebie bo transfer już niedługo... Lepiej mi się zrobiło kiedy napisałaś ze paliłaś az do transferu, przynajmniej nie jestem sama