Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny robię porządki i znalazłam paragon z APC od Paśnika może komuś się przyda ile za co [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny po jakim czasie usg dopochwowe "zobaczy" ciążę? Możliwe żeby tydzień po zaplodniniu było coś widać?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz od razu przejść na zwolnienie ciążowe,tylko 6 tygodni przed koncem tych 270 dni musisz jakieś pismo o zasiłek rehabilitacyjny zanieść do zusu i bedzie ok. Zasiłek rehabilitacyjny w ciąży też wynosi 100%. Poczytaj są o tym nawet ingo w internecie i nie musisz ryzykować powrotem nawet na jeden dzien

Ja tak zrobiłam i księgowa potwierdziła mi ze jest ok. W lutym bede brała te papiery co mam w zusie o zasilek rehabilitacyjny złożyć więc jak będziesz potrzebowała to Cie powiem co i jak :-)I to mi się podoba
Nie chcę już tam nigdy wracać
Do końca przyszłego tyg mam od neurologa.
Jak na wtorkowym usg wsio będzie ok to następne biorę od gina![]()
Iskra ja zaszłam w ostatnim miesiącu wypowiedzenia i zostałam przywrócona do pracy.Fakt,musiałam się trochę nastresowac,bo to było wszystko na styk czasowo,ale wiedziałam,ze nie maja ruchu,bo prawo pracy dla ciężarnych jest bardzo Pro.Pilnuj tylko powodu wypowiedzenia-nie możesz mieć dyscyplinarki ani likwidacji zakładu pracy,bo w tych dwóch przypadkach prawo nie działa na nasza korzyść.Ty jaki masz ewentualnie okres wypowiedzenia i jaka umowę,bo nie pamiętam czy pisałaś o tym,sorki[emoji4]

Ja tak zrobiłam i księgowa potwierdziła mi ze jest ok. W lutym bede brała te papiery co mam w zusie o zasilek rehabilitacyjny złożyć więc jak będziesz potrzebowała to Cie powiem co i jak :-)
Ehh niezla sumka. Tez kilka razy po tyle zostawialam w labo albo aptece:/![]()
Dziewczyny robię porządki i znalazłam paragon z APC od Paśnika może komuś się przyda ile za co [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom