reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny doradźcie może któraś miała taka sytuacje. Walka o druga ciąże.. po ivf... jestem po dwóch ciążach biochemicznych. Beta wyszła pozytywna. Poniżej wyniki :
06.01 2535
09.01 5290
Wszystkie kalkulatory mówią ze poniżej normy .. ale w różnych artykułach jest zapis ze powyżej 1200-6000 beta podwaja się nawet co 96h
Dziś tj 10.01 zrobiłam kolejna betę 6630. Kalkulator mówi ze w normie ...
I co ja mam o tym sadzić ?
Wariuje mówiąc delikatnie. Ale te z 6 i 9 stycznia to trochę za mało
Pomoże ktoś ?
Moja lekarka mówi żeby badać betę dwa max trzy razy bo potem przyrost zwalnia lub jest nierownomierny i może niepokoić. Idź od razu ba usg bo przy takiej becie pęcherzyk będzie już na sto procent

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Liczę na rozruszanie w niedziele :)
Chciałam w ciepełko - Kanary,ale było czy jest nadal zagrożenie wybuchu wulkanu i bojam.. Więc stanęło na Krynicy górskiej ;)

Ja teraz musze rozplanowac ferie na caly rok tak aby pokryc wszystkie wolne Victora, teraz jest latwiej bo moj maz na bezrobotnym w domu! A koedy do Krynicy jedziecie? Uwielbiam planowanie wakacji, od razu mi sie lepiej robi! lepszy humor [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam od lekarza jestem podłamana... problemem u mnie może być imunoligia. Macica wydala jajeczka stąd te skorcze. Jutro rano będę miała badania krwi z mężem koszt ponad dwa tyś. Ponoć jak wyjdą źle robi się szczepionke która bierze się przez pół roku. Czy którąś z was miała taki problem? Lekarz polecił jakiegoś imunoliga z łodzi który jest najlepszy w robieniu tych szczepionek w Polsce najwięcej ponoć sukcesów.

reklama
Policystyczne jajniki , brak owulacji , jak brałam leki i pęcherzyk był to nie pękał. 4 razy się nie udało wogole . Za 5 razem zrobili mi screatching macicy /taka rana żeby Si łatwiej zagnieżdżał/ i dodatkowo nacięcie otoczki zarodka .
Po tych zabiegach udało się i mam 1,5 toczna córeczkę.
Teraz walka o 2 dziecko. Każda z dwóch prób udana tylko beta zaczynała spadać . Pierwszy raz na wys 50 drugi 3000. Zrobili mi badania genetyczne w kierunku trombofilii i wyszło pozytywnie . Wiec to mogła być przyczyna poronień . Dodatkowo biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe , lutinus , duphaston prolutex encorton estrofem i plastry oesclim ...
I teraz 8 próba , beta wyszła ale kalkulatory mówią ze za mało . Teraz w normie . Oszaleje
No to długa droga za Tobą-nie miałam na myśli nic złego...no i patrząc na Twoje przejścia masz prawo wariować -będzie dobrze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry