Hooope86
Fanka BB :)
Tak Polmedis Wrocław.Ten Polmedis jest we wrocku? Skąd maja finansowanie invitro?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Program in vitro darmo - Polmedis
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak Polmedis Wrocław.Ten Polmedis jest we wrocku? Skąd maja finansowanie invitro?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo powiedziałam mojemu m. Jak mnie zdradzi to utne mu jaja i wyrzucę na zbity ryj. Niech wtedy bzyka co popadnie [emoji1]Historie niczym z książek albo filmu dlaczego jaale cóż takie jest życie.
Powiem Wam szczerze ...FACETOM TO JA NIE WIERZE...hmm nawet nie czuję że rymujemam nadzieję ze mój jest mi wierny bo jak nie to mu powiedziałam że mu wybacze tylko po to aby obciąć pewien kawałek ciała gdy będzie spał
![]()
A ilu dniowy zarodek?Ja w 10dpt miałam 30. Pozdrawiam z 19tc![]()
Dziękuję! :-):-*Ja w 10dpt miałam 30. Pozdrawiam z 19tc![]()
Mi on zagroził że mi zaszyje więc też muszę uważaćTo samo powiedziałam mojemu m. Jak mnie zdradzi to utne mu jaja i wyrzucę na zbity ryj. Niech wtedy bzyka co popadnie [emoji1]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
HopeFul, co innego jest jak zarodek się późno zagnieżdża i beta jak ruszy to ładnie rośnie, a co innego jak beta tak gównianie rośnie bo się ślimaczy. Proszę, nie piszcie już o żadnych nadziejach bo to mnie troche.... dobija, żeby inaczej tego nie nazwać. Po prostu powstrzymajcie się od takich komentarzy, bo to i tak mi nie pomaga. Nie gniewaj się, wiem że chcecie dobrze ale zaczyna mnie to tez drażnić. Zostawmy ten temat już, mam nadzieję, że w końcu samo się to wyjaśni.To dobra wiadomość dla @dżoasia, jeszcze nic nie jest przesądzone
Ok szanuje, rozumie ze Ci ciezko, ale sama zawsze wszystkich wspierasz to nie dziwota ze teraz wszystkie wspieraja Ciebie...HopeFul, co innego jest jak zarodek się późno zagnieżdża i beta jak ruszy to ładnie rośnie, a co innego jak beta tak gównianie rośnie bo się ślimaczy. Proszę, nie piszcie już o żadnych nadziejach bo to mnie troche.... dobija, żeby inaczej tego nie nazwać. Po prostu powstrzymajcie się od takich komentarzy, bo to i tak mi nie pomaga. Nie gniewaj się, wiem że chcecie dobrze ale zaczyna mnie to tez drażnić. Zostawmy ten temat już, mam nadzieję, że w końcu samo się to wyjaśni.
Nie piszcie tez za każdym razem o kciukach, bo wiem, że je trzymacie, ale to dodatkowa presja :/
Ja tez..No to jutro transfer. Trzymajcie kciuki.