reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zapomnialam jeszcze napisac co Pasnik powiedzial o glutenie, mowil ze jak najbardziej nie jesc glutenu, szczegolnie w moim przypadku. Troche nie przestrzegalam w czasie swiat ale od poniedzialku goodbye gluten!!!

U mnie w 2017 udalo sie uregulowac cykl, kiedy kiedys mialam @ co 6 miesiecy teraz w miare regularnie co miesiac!!! Mowil ze dieta bezglutenowa moze tylko pomoc z zajsciem w ciaze i jej utrzymaniem!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mnie moja Pani Doktor kazała odstawić gluten od punkcji, więc się grzecznie trzymam tego, choć nie jest łatwo go wyeliminować

No widziałam ze koło 2:00 Ty i ja polubialysmy post Paulinki [emoji16] I sie az zdziwiłam ze nie tylko ja turlam sie po łożku, spac nie moge a potem rano dętka ze mnie. Ale @JoannaRak @anett96 jutro budzik nastawie ale bede [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez jutro budzik koniecznie:) Dzis zerkne jakie knajpy są w złotych tarasach - gdzie jakieś sniadanko będzie :)
A o ktorej masz dziś wizyte?

Hej dziewczyny,
Moze ktos potrzebuje prolotex mam na zbyciu opakowanie sprzedam za połowe ceny bo mi sie narazie nie przyda termin 05.2018 odbiór osobisty w Lublinie..szkoda zeby sie zmarnował..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry