nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dziękuję. Jutro męża wyślę po nospę (na stanie mam tylko obupofar czy jakoś tak i paracetamol. Ja z tych, co leki biorą raz na trzy czy cztery lata). Nospa po transferze na pewno bezpieczna?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajDziewczynki,przygarniecie mnie do iebie?Jestem po 3 nieufanych iui,szykuje sie właśnie do ivf i przeraza mnie to wszystko...Tak bardzo boje sie,ze sie nie uda :-(
Ja też mam taki dziwny ból jak sikam. Ale wydaje mi się że to jajnik, Bo dziś dr mówiła że mam powiększony . Masz relanium ?Jak leżę, to wszystko ok. Ale jak mam skorzystać z toalety, to mi się psychicznie słabo robi (chociaż rano było już lepiej, prawie normalnie), zawsze miałam objawy tzw. nieśmiałego pęcherza (albo gdy jestem np. wkurzona, to minie dobrych sporo minut, zanim "ruszy"), teraz objawy są podobne. Tyle że jak robię jedynkę to strasznie mnie w tym czasie boli brzuch. Nie piecze ani nic, boli wtedy brzuch (a ja się wtedy zastanawiam czy warto sikać...). Jest już wieczór, czuję się trochę lepiej. Nie brałam nic ptzeciwbólowego od dnia punkcji (po punkcji wzięłam jeden paracetamol).
Dziewczynki,przygarniecie mnie do iebie?Jestem po 3 nieufanych iui,szykuje sie właśnie do ivf i przeraza mnie to wszystko...Tak bardzo boje sie,ze sie nie uda :-(
Ja tak miałam że jak wymiotowalam to poczułam , że coś mi opadlo sprawdziłam A tam wielka sniegowa kula przytkala mi pipkepozbylam się tego A teraz crinone ostatni raz zaaplikowalam we wtorek albo środę A wczoraj też czułam się przytkana i musiałam to wyciągać było tego naprawdę dużo i dziś pod prysznicem też się tego pozbywalam...
Mam. Według rozpiski pierwszą tabletkę miałam wziąć dwie godziny przed transferem a kolejną później. Relanium mam brać jeszcze przez trzy dni dwa razy dziennie.Ja też mam taki dziwny ból jak sikam. Ale wydaje mi się że to jajnik, Bo dziś dr mówiła że mam powiększony . Masz relanium ?
Dziękuję. Jutro męża wyślę po nospę (na stanie mam tylko obupofar czy jakoś tak i paracetamol. Ja z tych, co leki biorą raz na trzy czy cztery lata). Nospa po transferze na pewno bezpieczna?
Zastanawiam się czy to nie hiperstymulacja. Po pick upie bolą jajniki bo są poszatkowane i wyglądają jak sito ale do tej pory ból juz powinien minąćJak leżę, to wszystko ok. Ale jak mam skorzystać z toalety, to mi się psychicznie słabo robi (chociaż rano było już lepiej, prawie normalnie), zawsze miałam objawy tzw. nieśmiałego pęcherza (albo gdy jestem np. wkurzona, to minie dobrych sporo minut, zanim "ruszy"), teraz objawy są podobne. Tyle że jak robię jedynkę to strasznie mnie w tym czasie boli brzuch. Nie piecze ani nic, boli wtedy brzuch (a ja się wtedy zastanawiam czy warto sikać...). Jest już wieczór, czuję się trochę lepiej. Nie brałam nic ptzeciwbólowego od dnia punkcji (po punkcji wzięłam jeden paracetamol).
Na pewnoDziękuję. Jutro męża wyślę po nospę (na stanie mam tylko obupofar czy jakoś tak i paracetamol. Ja z tych, co leki biorą raz na trzy czy cztery lata). Nospa po transferze na pewno bezpieczna?