Agnieś191
Fanka BB :)
9-10dpt ja przy 5dniowym robiłam w 8dpt chociaż są i takie które robią w 6dpt ale blastki właśnie.Dziewczyny kiedy warto zrobic 1 betę? dziś jest mój 6 dpt miałam podanego 3 dniowy zarodek
na sikanca raczej duzo za wczesnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
9-10dpt ja przy 5dniowym robiłam w 8dpt chociaż są i takie które robią w 6dpt ale blastki właśnie.Dziewczyny kiedy warto zrobic 1 betę? dziś jest mój 6 dpt miałam podanego 3 dniowy zarodek
Na 3dniowy to chyba za wcześnie, zrob za 2dni jak juz nie mozesz wytrzymać :-)Dziewczyny kiedy warto zrobic 1 betę? dziś jest mój 6 dpt miałam podanego 3 dniowy zarodek
A Ty już wstawialas jakieś foto ?Dziewczynki, u mnie dziś było badanie 1 trymeatru. Wszystko z Malenstwem w porządku, rozwija się bardzo ładnie. Jestem bardzo szczęśliwa![]()
Lekarka zadecydowala o zaprzestaniu, nie znam sie na tym, nie widzialam wynikow z krwi. Byc moze ktorys z pęcherzyków moglby byc tym szczesliwym. Ale ryzyko tego ze by sie nie udalo, byloby nieporownywalnie wyższe, od szans na sukces. Trzeba łapać każdą możliwą okazję, ale ta nie byla mi dana. Musze troche odczekać, bede dzialac tak szybko jak to mozliwe, ale nawet do nastepnego cyklu musze odczekac. A my wszystkie jak nikt inny wiemy ze czas rzeczywisty nie jest adekwatny z czasem oczekiwania!Moja serdeczna koleżanka miała jeden. Nie chcieli pobrać. Zrobiła awanturę że nie po to się męczyła , żeby jej jeden pęcherzyki olali. Wywalczyła. Kilka tygodni temu przyszła na świat jej piękna córeczka [emoji16]
Ja w tym samym czasie miałam 7 i dupa blada nie ważne ile .... potrzebujesz jedno złote jajo [emoji173] czego ż całego serca Ci życzę
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Będziemy w takim razie czekać spokojnie.Dziewczyny daje znaka ze zyjereszte napisze w swoim czasie jak sie cos wyjasni.
Siedze w pracy i nie mam czasu kazdej z osobna odpisywac ale rozwalacie system, mamy jakies turbo combo dobrych newsow i tak trzymac prosze![]()
O jakicj oblzach? Ja tez chceeeee. Jak mozna sie umawiac beze mnie? Chiba mam focha[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje piekny widok :*Czesc Dziewczyny, ja juz po wizycie , ktora mialam miec 17.01. Wszystko dobrze z babelkiem , serducho sie rozkrecilo , wczoraj HR bylo 169/min . rozmiary wlasciwe , raczki , nozki . Jestem szczesliwa ze wszystko jest ok. Zycze wszystkim podobnych wspanialych wiadomosci na wizytach. U mnie nast. wizyta 7.02. w miedzy czasie prenatalne na nfz bede szukac po szpitalach . zabieram sie zaraz za dzwonienie . Zycze milego i spokojnego dnia))))Zobacz załącznik 835519
Aaa super gratuluje pocichutku beta to juz tylko formalnoscDziewczyny zrobiłam test a tu dwie krechynie mogę uwierzyć.
Gratulacje