Kciuki za malenstwa zebu zostaly z mamaJa już po transferze! Podane 2 embriony klasy B5! Czekamyyy!! Mam nadzieje ,ze ta 6 będzie szczesliwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki za malenstwa zebu zostaly z mamaJa już po transferze! Podane 2 embriony klasy B5! Czekamyyy!! Mam nadzieje ,ze ta 6 będzie szczesliwa
Oj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 dobyKciuki za malenstwa zebu zostaly z mama![]()
), właśnie dostałam wynik 1650 w 17dpt
od razu mi lepiej i łatwiej będzie mi pójść na czwartkową wizytę :-)Ja już po transferze! Podane 2 embriony klasy B5! Czekamyyy!! Mam nadzieje ,ze ta 6 będzie szczesliwa
Nie myśl o tych które nie dotrwały,tylkoOj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 doby
Dziękuję@Megi1985 - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuscję, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Wszystkim, które w ostatnich dniach odpisały na nieoptymistyczny mój wpis - serdecznie dziękuję. Dziś dopiero 7 dpt.
@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Wszystkim, które w ostatnich dniach odpisały na nieoptymistyczny mój wpis - serdecznie dziękuję. Dziś dopiero 7 dpt.
@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Dziękuję@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
będę pamiętała
Nie myśl o tych które nie dotrwały,tylko o tych które są i zostanąOj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 doby
Dziękuję@Megi1985 - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuscję, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Dziękuję@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
będę pamiętała
Edi, nie poddawaj sie! To bardzo trudne i bolesne przezycie, ale nie wszytko stracone. Moze warto chwile.sie posuplementowac, zeby poprawic jakosc komorek i plemnikow? Czasem trzeba zacisnac zeby i nie dac sie pokonac, musimy dazyc do tego czego pragniemy najbardziej. Bycie mama jest naszym marzeniem i nie mozemy sie poddawac po jednej porazce. Czasem trzeba poplakac, przezyc to na swoj sposob ale za chwile trzeba wstac i walczyc dalej:* trzymaj sie, mam nadzieje ze nas nie opuscisz, ewentualnie za chwilke wrociszI z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
Zastanawiam się czy już się nie poddać. Może tak ma być. I muszę pogodzić się z tym powodzenia dla innych dziewczyn. Trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało.
I z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
Zastanawiam się czy już się nie poddać. Może tak ma być. I muszę pogodzić się z tym powodzenia dla innych dziewczyn. Trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało.