Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prolutex biore juz poltora tygodnia i do tej pory bylo czysto
Dziewczyny... na razie spokoj! Tylko brzuch mnie strasznie dalej boli... na clexane nie zrzucam winy bo ostatnio zrzucalam na to, ze go nie mialam...
Prolutex biore juz poltora tygodnia i do tej pory bylo czysto
Ja nie wiem czy to nie jest jakich zbieg okolicznosci, podobno duzo babek na te wlewy ostatnio przychodzi i to nie tylko od mojego dr. Rozmawialam z taka pielegniarka w tym osrodku gdzie to podaja i mowila ze sama jest zdziwiona ze ostatnio tyle kobiet chodzi na to![]()
Pytalam i Pasnika i tej mojej gin i oboje mowili, ze nie ma szans, ze to zaszkodzilo. Pasnik tylko mowil ze to drogie strasznie jest i moze minimalnie mniej skuteczne os szczepien, ale nie mowil ze maja jakies negatywne skutkiMoże inni lekarze w krk też dostają dolę za kierowanie na te immunoglobuliny. napisz do Paśnika czy te wlewy mogą tak wpływać na Ciebie.
Dziewczyny ostatnio bylo tak, ze w jeden dzien mialam dolozony prolutex i bylam na tym wlewie, dodatkowo bylam przeziebiona i na drugi dzien polazlam do pracy - mialam na co zrzucic wine. Teraz prolutex biore od poltora tygodnia, brzuch nie bolal, w robocie bylam ostatnio w srode i pilnuje sie jesli chodzi o zdrowie to dbam o siebie jak o dziecko. Kuzwa nie wiem co jest grane, moze mam w genetyce nakićkane i te moje dzieci jakies dziwne sa![]()
Juz teraz nic nie poradze, jutro mnie maz zawiezie na bete to zobacze co sie dzieje, moze ona jednak spada czy coswiem, ze smece...