reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie wiem czy to nie jest jakich zbieg okolicznosci, podobno duzo babek na te wlewy ostatnio przychodzi i to nie tylko od mojego dr. Rozmawialam z taka pielegniarka w tym osrodku gdzie to podaja i mowila ze sama jest zdziwiona ze ostatnio tyle kobiet chodzi na to :(

Może inni lekarze w krk też dostają dolę za kierowanie na te immunoglobuliny. napisz do Paśnika czy te wlewy mogą tak wpływać na Ciebie.

Dziewczyny ostatnio bylo tak, ze w jeden dzien mialam dolozony prolutex i bylam na tym wlewie, dodatkowo bylam przeziebiona i na drugi dzien polazlam do pracy - mialam na co zrzucic wine. Teraz prolutex biore od poltora tygodnia, brzuch nie bolal, w robocie bylam ostatnio w srode i pilnuje sie jesli chodzi o zdrowie to dbam o siebie jak o dziecko. Kuzwa nie wiem co jest grane, moze mam w genetyce nakićkane i te moje dzieci jakies dziwne sa :(
Juz teraz nic nie poradze, jutro mnie maz zawiezie na bete to zobacze co sie dzieje, moze ona jednak spada czy cos :( wiem, ze smece...

Może inni lekarze w krk też dostają dolę za kierowanie na te immunoglobuliny. napisz do Paśnika czy te wlewy mogą tak wpływać na Ciebie.
Pytalam i Pasnika i tej mojej gin i oboje mowili, ze nie ma szans, ze to zaszkodzilo. Pasnik tylko mowil ze to drogie strasznie jest i moze minimalnie mniej skuteczne os szczepien, ale nie mowil ze maja jakies negatywne skutki

reklama
Dziewczyny ostatnio bylo tak, ze w jeden dzien mialam dolozony prolutex i bylam na tym wlewie, dodatkowo bylam przeziebiona i na drugi dzien polazlam do pracy - mialam na co zrzucic wine. Teraz prolutex biore od poltora tygodnia, brzuch nie bolal, w robocie bylam ostatnio w srode i pilnuje sie jesli chodzi o zdrowie to dbam o siebie jak o dziecko. Kuzwa nie wiem co jest grane, moze mam w genetyce nakićkane i te moje dzieci jakies dziwne sa :(
Juz teraz nic nie poradze, jutro mnie maz zawiezie na bete to zobacze co sie dzieje, moze ona jednak spada czy cos :( wiem, ze smece...

Słuchaj,może rzeczywiście napisz do tego Pasnika.
Widzisz w tej samej klinice jesteśmy,a co lekarz to inne metody.Moj np.nie jest zwolennikiem heparyny "na wszelki wypadek",wiec pewnie i z tymi immuniglobulinami maja swoje teorie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry