Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
O nie...:-( wiem co czujesz. Relanium,nospa i mam nadzieję że już jest ok!Dziewczyny zaczelam krwawicwiem, ze to nie musi byc to najgorsze ale niestety mam w glowie tylko ten najczarniejszy scenariusz...
Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
Nad ranem znowu mnie brzuch bolal i byla zywa krewO nie...:-( wiem co czujesz. Relanium,nospa i mam nadzieję że już jest ok!
Byłaś na becie?? Wiem co czujesz... :-(Nad ranem znowu mnie brzuch bolal i byla zywa krewteraz tylko brudy z resztkami tabletek...
Nie bylam jeszcze. Troche boje sie wstac :/ ale zaraz sie zbioreByłaś na becie?? Wiem co czujesz... :-(
Jak po transferze to ok :-)Tak tak jestem 9 dpt bety nie sprawdzałam ale lekarz napisał by dalej brać właśnie 3x1
Nie bylam jeszcze. Troche boje sie wstac :/ ale zaraz sie zbiore
bądź dobrej myśli,trudno cokolwiek napisać....Przykro mi bardzo ;(Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...