ewelin85
Fanka BB :)
Jak się cieszę cały czas zaglałam z nadzieja ze bedzie tym razem ok, mam nadzieje ze limit nieszczesc wyczerpany i teraz bedzie wszystko ok, trzymam mocno kciukiDziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się cieszę cały czas zaglałam z nadzieja ze bedzie tym razem ok, mam nadzieje ze limit nieszczesc wyczerpany i teraz bedzie wszystko ok, trzymam mocno kciukiDziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
W sumie u mnie bardzo podobnie to wygląda...
Mam tylko ich wiadomości nic więcej...
Ale dla mnie to zdrada nie ważne czy ze sobą spali czy nie...
Po tym wszystkim co razem przeszliśmy to W ogóle nie powinno mieć miejsca
Boli to tym bardziej że to jest jego była z która się rozstał 10 lat temu...
On nawet nie potrafi odpowiedzieć dlacZego tak zrobił... Co ona takiego mu dawała czego ja nie mogłam , zawsze był w centrum uwagi...
Nawet gdy zaczęły się te wszystkie starania zawsze starałam się nie zabiedbywac go w czym kolwiek...
No to się odplacil
Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Super. Teraz oby usg bylo ok bo wszystkie wiemy ze to dopiero poczateczek nerwowy. Trzymam dalej kciuki i wierze ze bedzie dobrze. PozdrawiamDziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Kochana cudownie!!! [emoji11] [emoji11] [emoji11] [emoji11]Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
Pięknie niech ten Twój cud już trwa ,Dziewczyny... 1447
W czwartek bylo 466
[emoji21] przykro mi kochana. Dużo zdrowia dla mamy. [emoji173] aby szybko wróciła do zdrowia i do domu.Ale fatalna noc dziewczyny... Moja mama w kiepskim stanie karetka ja zebrała siedzimy w szpitalu robią badania do tego zemdlala spadła że schodow I się w głowę walnęła. Mówi od rzeczy Ale się ten rok zaczął nie udane in vitro teraz to...
DżoasiaPytalam i Pasnika i tej mojej gin i oboje mowili, ze nie ma szans, ze to zaszkodzilo. Pasnik tylko mowil ze to drogie strasznie jest i moze minimalnie mniej skuteczne os szczepien, ale nie mowil ze maja jakies negatywne skutki
Dżoasia gratulacje ufff kamień z serca
Przykro mi Olu.Dla mnie to też była fatalna noc...
Przez przypadek dowiedziałam się że jestem zdradzana od 4 miesięcy...
Przez frajera dla którego byłam gotowa zrobić naprawdę wszystko...
W tamtym tygodniu dostaliśmy pozwolenie na budowę wymarzonego domu...
Jedyne co mnie teraz martwi to co z MOIMI 2 zarodkami...
Jak to wygląda po rozwodzie...