hope322
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochana :*Ja już też swoje wyplakalam muszę się wziąść w garść i podjąć rozmowę z M.Nie chce sie kłócić chce poprostu cieszyc się życiem i tym co nam dało i dojść do porozumienia.Trzymajcie za mnie kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki kochana :*Ja już też swoje wyplakalam muszę się wziąść w garść i podjąć rozmowę z M.Nie chce sie kłócić chce poprostu cieszyc się życiem i tym co nam dało i dojść do porozumienia.Trzymajcie za mnie kciuki!
Trzymaj się kochana ! :* jesteśmy z Tobą ❤A ja wlasnie w klinice po USG. Cały czas sa resztki po poronieniu i juz szans nie ma ze wyjdą same, wiec za 20 minut mnie usypiają i pani dr Z czyści...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bądź dzielna wszystko będzie dobrze.Nie mam wyjścia... Musze [emoji4] Buziaki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. A jakie masz tsh? Bo ka wlasnie wracam z Poznania z wynikami przed podejściem do ivf i mnie moje tsh przerazilo...ponad 3.5 i zastanawiam sie czy w ogole mnie prof dopusci do ivfNo i doopa pani ginekolog przejęła się dzisiaj moimi wynikami tsh i mam załatwić sobie w tym tygodniu endokrynologa albo transfer odwołany. Jeśli z dzisiaj badania mi wyjdą ok to zaryzykuję i podejdę do transferu a jak nie, to nie będzie. Wstępnie ma być w sobotę.
Podzwoniłam po lekarzach. Najszybsza wizyta 29.01

Wiesz lepiej poczekac miesiac i dojsc ladu z TSH niz zmarnowac szanse. A skad jestes? Na znanymlekarzu nie ma czegos szybciej?No i doopa pani ginekolog przejęła się dzisiaj moimi wynikami tsh i mam załatwić sobie w tym tygodniu endokrynologa albo transfer odwołany. Jeśli z dzisiaj badania mi wyjdą ok to zaryzykuję i podejdę do transferu a jak nie, to nie będzie. Wstępnie ma być w sobotę.
Podzwoniłam po lekarzach. Najszybsza wizyta 29.01
To dzwon Ty powiedz że my tu czekamy na ta betę; )Nie dzwonili dziady jeszcze
Pięknie ja w 12 dpt miałam 650 gratulacjeDziewczyny odebrałam wyniki bety - 625.3 mlu/ml. Czy jest Ok? To 11 dpt
Zayebiscieeee!!!!!Dziewczyny odebrałam wyniki bety - 625.3 mlu/ml. Czy jest Ok? To 11 dpt
Super wynikDziewczyny odebrałam wyniki bety - 625.3 mlu/ml. Czy jest Ok? To 11 dpt