Kurcia
Fanka BB :)
W ulotce napisane "niewskazane stosowanie w czasie ciąży" - ale znowu z drugiej strony gin Ci to zapisał.. Sama nie wiema furoxin moze byc? w ciazy go bralam bo mi ginekolog zapisal
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ulotce napisane "niewskazane stosowanie w czasie ciąży" - ale znowu z drugiej strony gin Ci to zapisał.. Sama nie wiema furoxin moze byc? w ciazy go bralam bo mi ginekolog zapisal
Niestety powtorzyc musi.Dziewczyny prośba o weryfikację wyników bety. Nie moje, ale bliskiej mi osoby również po ivf:
To było crio na sztucznym cyklu dwóch 5cio dniowych blastek.
9 dpt beta 87
11 dpt 88
Co sądzicie...?
Myślę , że możesz być spokojna@Doris30:-) @walczaca o szczescie @shaggy bardzo Wam kochanie dziękuję za kciukibyłam, krew na betę oddałam i przy okazji już dla siebie zrobiłam progesteron wyniki dziś po południu... ale...
jak dziś byłam u lekarza po receptę bo leki się kończą to zaprosił mnie na fotel i widziałam mój pęcherzyk... ma 4.48 mm...oszacował "na oko" 5 tydzień.... dziewczyny czy mam być trochę spokojniejsza o betę? od jurta schodzę z leków - zostało 6 ostatnich zastrzyków prolutex, luteina dopochwowo bez zmian - 3x1 ale... medrol tyko 0,5 tabl rano i estrofem - od jutra przez 7 dni 2x1 tabl a po tych 7 dniach 1x1 tabl.... trochę się obawiam... czy nie za szybko? coś można na wlasną rękę przedłużyć czy zaufać? Kolejną wizytę mam 09.02
za caaaaaaaaałe 2 tygodnie.....
![]()
Ej nawet nie wiedzialam..... dziekiW ulotce napisane "niewskazane stosowanie w czasie ciąży" - ale znowu z drugiej strony gin Ci to zapisał.. Sama nie wiemmoże jednak spróbuj najpierw zalać się litrami soku z żurawiny (mega kwaśny ale pomaga), a jak to nie pomoże to dopiero cięższa artyleria?
Kurcze szybko odstawia prolutex.... a gdzie sie leczysz? przypomnij ....@Doris30:-) @walczaca o szczescie @shaggy bardzo Wam kochanie dziękuję za kciukibyłam, krew na betę oddałam i przy okazji już dla siebie zrobiłam progesteron wyniki dziś po południu... ale...
jak dziś byłam u lekarza po receptę bo leki się kończą to zaprosił mnie na fotel i widziałam mój pęcherzyk... ma 4.48 mm...oszacował "na oko" 5 tydzień.... dziewczyny czy mam być trochę spokojniejsza o betę? od jurta schodzę z leków - zostało 6 ostatnich zastrzyków prolutex, luteina dopochwowo bez zmian - 3x1 ale... medrol tyko 0,5 tabl rano i estrofem - od jutra przez 7 dni 2x1 tabl a po tych 7 dniach 1x1 tabl.... trochę się obawiam... czy nie za szybko? coś można na wlasną rękę przedłużyć czy zaufać? Kolejną wizytę mam 09.02
![]()
Na pewno trzeba powtorzyc... i ja bym powtorzyla jeszcze drugi raz nawet gdyby zaczela spadac, teraz juz we wszystko wierzeDziewczyny prośba o weryfikację wyników bety. Nie moje, ale bliskiej mi osoby również po ivf:
To było crio na sztucznym cyklu dwóch 5cio dniowych blastek.
9 dpt beta 87
11 dpt 88
Co sądzicie...?
sztuczny skoro estrofem i prolutex i luteinaWiesz co.. nigdy nie byłam w tym dobra a mam małomównego lekarza... zaczełam jesc leki w 2 dniu okresu w grudniu.... to chyba naturalny?
Tylko wiesz na większości leków jest napisane, że niewskazane, bo po prostu nie mają badań z wpływu na ciężarne. Bo kto by na ciężarnych eksperymentował. Więc piszą tak, żeby mieć dupochron. Nawet na tych lekach to bierzemy - np estrofem itp jest napisane że nie należy stosować w ciąży. wyobrażasz sobie?Ej nawet nie wiedzialam..... dzieki![]()
ciesze sie szczesciem kazdej ktora publikuje tu dobre wiadomosci i ubolewam nad tymi gorszymi... Ciezka ta droga 
Możesz być spokojna o betę! Super informację z rana! Gratuluję@Doris30:-) @walczaca o szczescie @shaggy bardzo Wam kochanie dziękuję za kciukibyłam, krew na betę oddałam i przy okazji już dla siebie zrobiłam progesteron wyniki dziś po południu... ale...
![]()