Szczescie1986
Fanka BB :)
Ja tez zadawałam sobie nie raz te pytanie! Dlaczego Bóg nie mógłby nam dać choć jednej pociechy i żebyśmy wszyscy żyli szczęśliwie! Choć jedna...I jak w takich sytuacjach nie odwrócić się od wiary ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez zadawałam sobie nie raz te pytanie! Dlaczego Bóg nie mógłby nam dać choć jednej pociechy i żebyśmy wszyscy żyli szczęśliwie! Choć jedna...I jak w takich sytuacjach nie odwrócić się od wiary ....
No jest ciężko...Ale trzeba przeżyć żałobę I walczyć DALEJ.I jak w takich sytuacjach nie odwrócić się od wiary ....
Gratki!!!!!!Dziewczyny odebrałam wyniki i progesteron 55.260 nmo/l i progesteron 17.35 ng/ml a BetaHCG 1953 mlu/ml. W porównaniu z poprzednim progesteronem z 17.01 wyniki mi troche spadły. Dzis lekarz zalecił ze od jutra schodzimy z estradiolu i medrolu a za tydzień z prolutex i zostanie sama luteina 3x dziennie...
Mi się wydaje że lekarz wie co robi...beta jest super jak na ten dpt-progesteron też nie jest taki zły...ale zostajesz jeszcze na duphastonie i luteinie???Dziękujeale martwie sie spadkiem progesteronu i tym ze juz jutro ograniczam estradiol i medrol a za 6 dni zastrzyki... a tu spadek...
Dziewczyny - zaczęłam krwawić. Poszłam do łazienki i przy podcieraniu niestety żywa krew. Mam nadzieję że to tylko jakieś zadrapanie. Choć ból brzucha jest jak na miesiączke. Dziś 21 dpt- a wizyta u lekarza w piątek. Wzięłam nospe i leżę i modlę się aby nie kolejny raz ....
Ten progesteron to taki bez szału. Ja przy wyższym miałam utrzymany prolutex i luteinę 3 x 1 no al. nie wiem.. co lekarz to inna opinia :/Dziewczyny odebrałam wyniki i progesteron 55.260 nmo/l i progesteron 17.35 ng/ml a BetaHCG 1953 mlu/ml. W porównaniu z poprzednim progesteronem z 17.01 wyniki mi troche spadły. Dzis lekarz zalecił ze od jutra schodzimy z estradiolu i medrolu a za tydzień z prolutex i zostanie sama luteina 3x dziennie...
Oh znowu te krwawienia :/ mam nadzieję,że to jakieś zadrapanie. Kładź się, odpoczywaj i myśl pozytywnie! Wierzę, że z Maleństwem wszystko dobrze!Dziewczyny - zaczęłam krwawić. Poszłam do łazienki i przy podcieraniu niestety żywa krew. Mam nadzieję że to tylko jakieś zadrapanie. Choć ból brzucha jest jak na miesiączke. Dziś 21 dpt- a wizyta u lekarza w piątek. Wzięłam nospe i leżę i modlę się aby nie kolejny raz ....
Dziewczyny . . Beta 2 .. Ja nie wiem jak ja to dla męża powiemkolejny raz umieram .. ;-(
ja prdl ale ci ta beta popierdzielaDziewczyny odebrałam wyniki i progesteron 55.260 nmo/l i progesteron 17.35 ng/ml a BetaHCG 1953 mlu/ml. W porównaniu z poprzednim progesteronem z 17.01 wyniki mi troche spadły. Dzis lekarz zalecił ze od jutra schodzimy z estradiolu i medrolu a za tydzień z prolutex i zostanie sama luteina 3x dziennie...