Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?Kochana wiem co czujeszA zostały wam jakieś śnieżynki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?Kochana wiem co czujeszA zostały wam jakieś śnieżynki ?
Podpinam się do pytania?!Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?
A Ty po coPodpinam się do pytania?!
To było wasze pierwsze podejście ?? Ciężko zapamiętać historię wszystkich :* ja po pierwszej procedurze nieudanej nie doszukiwalam się w kolejnych badaniach .. podeszłam do drugiej procedury i powiedziałam , że jak teraz się nie powiedzie to wtedy się zagłębie w temat no alr na szxzesxie się udało... hm a przypomnij gdzie się leczycie ?Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?
Wiesz ze „Kółko Śniadaniowe ze Złotych Tarasów” czeka na Ciebie [emoji4] @anett96, a wieczorem zabierzemy Joanne do Klubo [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2A Ty po co![]()
Tak to nasze pierwsze podejście. Leczymy sie w novum. W poniedziałek konsultacja więc zobaczymy co dalej...To było wasze pierwsze podejście ?? Ciężko zapamiętać historię wszystkich :* ja po pierwszej procedurze nieudanej nie doszukiwalam się w kolejnych badaniach .. podeszłam do drugiej procedury i powiedziałam , że jak teraz się nie powiedzie to wtedy się zagłębie w temat no alr na szxzesxie się udało... hm a przypomnij gdzie się leczycie ?
Życzę powodzeniaNa wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2
Nooo wykończysz mnie kobitoNa wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2