Justin87
Fanka BB :)
Miałam cykl przerwy.To trzymam kciuki
Długo czekałaś po nieudanym na kolejne? Tez się zastanawiam nad nasieniem dawcy, gdyby to nie wyszło.. duzo się płaci extra za dawcę ?
Wydaje mi się, że zapłaciliśmy 900 zł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam cykl przerwy.To trzymam kciuki
Długo czekałaś po nieudanym na kolejne? Tez się zastanawiam nad nasieniem dawcy, gdyby to nie wyszło.. duzo się płaci extra za dawcę ?
Już ooo!! Tak kochana jestem zestresowana i chyba będę od 11-13!pokazalam dla babki test swój i już umówiła mnie na środę ,ale po becie zawaliduje spotkanieNo to dobrze, zajmiesz sie czyms i zleci. Naprawde wez zluzuj bo ty nawet jak piszesz to z samymi wykrzyknikami jakbys krzyczala albo az tak panikowala.
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że stres źle robi kropkom?Już ooo!! Tak kochana jestem zestresowana i chyba będę od 11-13!pokazalam dla babki test swój i już umówiła mnie na środę ,ale po becie zawaliduje spotkanie
Ostatnie msome
Koncentracja 15x10^6/ml ruchliwe 11,7 x 10^6 / ml objętość 3,0 ml
Plemniki Prawidłowe I stopnia 0%
Nieprawidłowe:
Plemniki II stopnia 2%
Plemniki III stopnia 11%
Plemniki IV stopnia 87 %
Wcześniej nie było nawet tych II stopnia pojawiły się po leczeniu provironem itd
Lekarz dał nadzieje ze znajda się i te I stopni stad invitro
Super!to 3mam kciuki za betę do niebaPodobnie jak ja mamy Olka 2,3 lat we wrześniu podejście nie udane i teraz ostatnie w czwartek było
Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam kochane... nie mam jak was nadrobić tyle stron .. dawno już tutaj nie zaglądałam bo miałam i mam mase spraw na głowie no i ciągle coś się dzieje.. mam nadzieje że u was jest lepiej niż u nas.. Dami w wtorek dostał 4 wlew na żądanie bo wyniki są na granicy.. dami powoli dochodzi do siebie faszeruje go czym tylko.moge soki zupki owoce warzywka itd. niestety ciągle traci na wadze jest bardzo chudziutki juz ..lekarze zamiast dawać nam wsparcie albo cheć do walki mam wrażenie że postawili kreske na damim ... teraz w srode ma miec tomografie a w czwartek rozmowe z lekarzami... tak sie boje co tam wyjdzie świruje juz od tygodnia.. nie wiem co mam ze soba zrobic .. to czekanie mnie dobije.. ciągle mam iskre nadzieji że może jednak sie poprawi że może lek działa... trzymajcie kciuki kochane .. pozdrawiam ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki kciuki jak zawsze!!:*@shaggy żeby pęcherzyk był na swoim miejscu !i czekamy na zdjęcie kropusia ! :* ❤
@Szczescie1986 wiemy, Że Twoja beta to tylko formalnośćnieci będzie do nieeeeba!! A Tobie spokoju kochana !
@tamiza No kochana !! Dorodnych jajek !!czekamy na informacje :*