Tak badalismy niebylo zastrzezen ze cos nie tak.@Ewelka87 a badaliscie immunologie? U mnie to wiele wyjasnilo...
Niestety malo ginekologow mowi obtych szczepieniach i badaniach... :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak badalismy niebylo zastrzezen ze cos nie tak.@Ewelka87 a badaliscie immunologie? U mnie to wiele wyjasnilo...
Niestety malo ginekologow mowi obtych szczepieniach i badaniach... :/
Superowo [emoji173] [emoji173]Zaczynam żyć :-)) brzucha nie widać zupełnie, na szczęście wymioty powoli ustępują :-) Maluchy rosną idealnie póki co :-))
W 2015 zaszlam naturalnie ciaze stracilam poniewaz kosmowka sie odkleila.a po ivf ani razu nie zdazylam dojechac do lekarza po wylaywalo ze mnie wszysko szybko bety mialam rozne kolo 450,160,110@Ewelka87 a jaką miałaś najwyższą betę? Było kiedyś widać pęcherzyk?
Ja w Poznaniu w Med Art!No to padłam...Czyli u mnie kolejna procedura też z badaniem... Chyba, że stanie się cud i ten ostatni jednak zostanie... A gdzie się leczysz?
Sorki, że tak Cię męczę, ale ja namiętnie doszukuje sie u mnie przyczyny...Ja w Poznaniu w Med Art!
Dostałam tylko coś na krwawienie, zwiększone dawki lutki i duphastonu, a nospe i mg łykam ciągle, w sytuacji kryzysowej mam relanium, ale nie mam żadnych skurczy ani bóli. Zaczynam podejrzewać, że po usg ścianka mogła się uszkodzić, a krew mam teraz rzadką jak woda :-) i stąd te krwawienieLekarz nie dał Ci nic na uspokojenie macicy.? Mi przepisał hydroxizinum I tak łykam sobie od 5 dni i na szczęście sytuacja się póki co nie powtórzyła. Nie lubię tych krwawien- o zawał człowieka mogą doprowadzić ...
Po tym podaniu zdrowego zarodka mam bardzo duza szanse ze ciąża bedzie i bedzie ok.Ale jest strach bo duzo sie juz przezylo porazek.Dostałam tylko coś na krwawienie, zwiększone dawki lutki i duphastonu, a nospe i mg łykam ciągle, w sytuacji kryzysowej mam relanium, ale nie mam żadnych skurczy ani bóli. Zaczynam podejrzewać, że po usg ścianka mogła się uszkodzić, a krew mam teraz rzadką jak woda :-) i stąd te krwawienie
my wybraliśmy Invicta w warszawie, bo mieli tam dofinansowania, co było dla nas baaardzo ważne. Ale teraz nie żałuje ani trochę - lekarze są bardzo pomocki i wyrozumiali, jest opieka psychologiczna, wszystko przebiega wcudownych warunkach![]()