Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tylko sobie moge wyobrazic jak sie musialas uzerac z szanownym panem doktorem [emoji52] wspolczuje Asia, nie dosc ze los Cie nie oszczedza, to jeszcze sie okazuje, ze nawet w lekarzu prowadzacym brak wsparcia merytorycznego.. wstydziliby sie brac takie pieniadze i tak traktowac ludzi [emoji52]Kochana teoretycznie to ja sie sama do tego transferu przygotowywalam, on tak naprawde przepisal to co chcialam a od siebie dorzucil steryd. Ale po.dzisiejszej rozmowie jestem pewna ze do gabinetu nr 5 wejde tylko jesli bedzie tam przyjmowal ktos inny... moze kiedys wam opisze wczorajsza i dzisiejsza rozmowe tel z tym panem, ale poki co dla dobra mojego kropka musze sie powstrzymac, bo licho nie spi. Dla mnie od jest juz po prostu zalosny. I pomyslec ze poszlam do niego bo to niby szef, oprocz gina jest tez endokrynologiem, qrwa... zal
Lekarz mi powiedział że to czysta biologia bo też byłam zaskoczona... Dla niego to wszystko takie łatwe, a ja po tym niepowodzeniu naprawdę to przeżyłam...Hej. Ane vivo nie dość że drogie, to przy problemach z nasieniem zupełnie bez sensu, bo żadna komórka może się nie zapłodnić.
Najlepsze jest IMSI, a jak w GynC to brać MSOME.
A czemu mieliście tylko jeden zarodek? Mało komórek czy kiepsko się dzieliły?
Który to dpt? Polez a jak będzie się nasilać to na ip trzeba będzie pojechać.Dziewczyny pomóżcie, dzis rano na papierze widziałam żywa krew... może nie jakoś mocno dużo i nic mnie nie boli ale co to może oznaczać??? Martwie sie, co robić?![]()
Dostałam tylko coś na krwawienie, zwiększone dawki lutki i duphastonu, a nospe i mg łykam ciągle, w sytuacji kryzysowej mam relanium, ale nie mam żadnych skurczy ani bóli. Zaczynam podejrzewać, że po usg ścianka mogła się uszkodzić, a krew mam teraz rzadką jak woda :-) i stąd te krwawienie
Lekarz mi powiedział że to czysta biologia bo też byłam zaskoczona... Dla niego to wszystko takie łatwe, a ja po tym niepowodzeniu naprawdę to przeżyłam...
Dziewczyny pomóżcie, dzis rano na papierze widziałam żywa krew... może nie jakoś mocno dużo i nic mnie nie boli ale co to może oznaczać??? Martwie sie, co robić?![]()