Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eevlee a powiedz jakie FSH i LH miałaś? Ja tez nie miałam zbadanego AMH i trochę się naczytałam, że przy niskim AMH to FSH i LH są wysokie a ja właśnie wysokie mam :-(
Zobaczymy co będzie dzisiaj.Witam wszystkie dziewczyny przed, w trakcie i po in vitro. Postanowiłam do Was zajrzeć, od jakiegoś czasu podglądam wasze forum, ale teraz sama podchodze do in vitro i szukam wsparcia u tych, które znają ten temat. Caly czas jestem z dziewczynami na wątku o IUI, ale w moim przypadku 5 IUI było nieskutecznych. Nadszedł czas na kolejny krok. Walczę o dzidzię kilka lat, brak mi już nadzieii i siły, ale Wam tego nie muszę mówić. Widzę, że ze skutecznością in vitro różnie to wygląda, tym bardziej mam obawy.
Po krótce co ze mną: parę lat temu zdiagnozowano wrogi sluz, brak przeciwciał we krwi. Lecznie, badania hormonów, clo i naturalne próby - nieskuteczne. Hormony ok. Wyniki męża nie idealne, ale przyzwoite. Leczenie w klinice w Krakowie, 5 IUI, dwie ciaże biochemiczneDalsze badania - kariotypy ok. Kolejna klinika w Katowicach. Zakwalifikowano mnie do in vitro, kazano zbadać AMH i szok
-wynik 0,8. Nikt wcześniej nie zlecił mi tego badania. I tak w wielkim skrócie jestem dziś na kolejnym etapie. Wczoraj zaczęłam stymulację: 225 gonal i 15o Menopur. Nie wiem jak zapodam sobie dziś te leki bo wczoraj zrobiła to pielęgniarka z kliniki.....
Bardzo Wam kibicuję bo każda ciąża podnosi na duchu i daje nadzieję innym.