reklama

Kto po in vitro?

reklama
Słuchajcie czy są jakieś bardzo dobre witamy dla nas starających i i dla mężczyzny?? Coś co może wspomóc??
Hej:) doczytalam ze mieszkasz gdzies za granica- popytaj bo w prawie kazdej aptece powinnas znalezc zestaw tabletek dla mezczyzn o nazwie 'Orthomol fertil plus'. Taka duza paczka granatowa w srodku 30 saszetek z codzienna porca witamin dla mezczuzn. Mojemu mezowi polecil to lekarz i musze powiedziec ze po 3 miesoecznej kuracji na prawde byla znaczna poprawa jakosci , objetosci i szybkosci nasienia. Szczeze polecam, jedyne witaminy bez recepty ktore dzialaly na mojego M. Koszt w aptece to ok 50euro.pozdrawiam

Hej:) doczytalam ze mieszkasz gdzies za granica- popytaj bo w prawie kazdej aptece powinnas znalezc zestaw tabletek dla mezczyzn o nazwie 'Orthomol fertil plus'. Taka duza paczka granatowa w srodku 30 saszetek z codzienna porca witamin dla mezczuzn. Mojemu mezowi polecil to lekarz i musze powiedziec ze po 3 miesoecznej kuracji na prawde byla znaczna poprawa jakosci , objetosci i szybkosci nasienia. Szczeze polecam, jedyne witaminy bez recepty ktore dzialaly na mojego M. Koszt w aptece to ok 50euro.pozdrawiam
Ok dziekuje dziś zajadę i się zapytam czy są! A powiedz mi gdzie się leczysz??

Ja leczylam sie w Niemczech- aktualnie jestem w 9+0 tc :)
A Ty kochana? Nie doczytalam sie;)
Oj kochana ja w Belgii tylko ze u mnie to droga które się nie kończy! Ja już miałam 4 stymulację i 6 transferów gdzie ostatni dał mi nadzieje bo testy były pozytywne i beta była i na drugiej weryfikacji klapa! Teraz będzie 7 podejście ! A u was to które?? Czy te witaminy są bardzo niesmaczne bo mój kiedyś łykał ale mu nic nie dało??

Oj kochana ja w Belgii tylko ze u mnie to droga które się nie kończy! Ja już miałam 4 stymulację i 6 transferów gdzie ostatni dał mi nadzieje bo testy były pozytywne i beta była i na drugiej weryfikacji klapa! Teraz będzie 7 podejście ! A u was to które?? Czy te witaminy są bardzo niesmaczne bo mój kiedyś łykał ale mu nic nie dało??
U nas droga trwala prawie 6 lat, najpierw w PL a pozniej w DE...ciezka droga... Przeszlam 2 stymulacje i punkcje z czego przy pierwszej pobrano mi 17 pieknych komorek (to nie po mojej stronie lezal problem)lecz zadna sie nie zaplodnila metoda tradycyjna InVitro. Kolejne podejscie i stymulacje zaczelam 2 miesiace pozniej-maz znowu zaczal lykac wlasnie te witaminy bo wczesniej odstawil je, gdyz wyniki sie poprawily i myslelismy ze tak juz zostanie co zweryfikowala pozniejsza proba InVito-trzeba brac je regularnie. Wiec do kolejnej stymulacji podeszlismy po kolejnej 2 miesiecznej kuracji z witaminami i metoda ICSI. I udalo sie. Na 10 pobranych komorek 9 pieknie sie zaplodnilo;))2 zabralam od razu i 7 zamrozono i czekaja na nas a z tych dwoch pieknie rozwija sie jedna kruszyna❤
Wiem, ze to droga przez meke.. ja jeszcze pol roku temu gdyby ktos mi powiedzial ze bede w ciazy to wysmialabym go a jednak- cuda sie zdarzaja- trzeba miec nadzieje w glebi duszy zawsze! W koncu nasza wytrwalosc nas wynagrodzi!
A co do tabletek sa to bodajze 4 tabletki ktore lyka po posilku popijajac woda takze smaku nie czuc zadnego;)) Link do: Orthomol Fertil Plus Kapseln - DocMorris
Tak wyglada opakowanie ;)
A z Toba jak jest Kochana? Tez leczysz sie czy u Ciebie w porzadku?
Bardzo mi przykro, ze tak dlugo musicie czekac ale podobno 'Bog daje nam tyle ile jestesmy w stanie zniesc'- a Ty musisz byc silna kobieta skoro walczysz! Na pewno wkrotce wynagrodzi Ci sie to!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry