Doris30:-)
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję że następnym razem mój narzeczony też pojedzie. Naprawde piekny dźwięk.<3 Cudowne! :-) to są chyba najpiękniejsze dźwięki na świecie :-) ja mam nadzieję, że we wtorek posłuchamy z mężem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam nadzieję że następnym razem mój narzeczony też pojedzie. Naprawde piekny dźwięk.<3 Cudowne! :-) to są chyba najpiękniejsze dźwięki na świecie :-) ja mam nadzieję, że we wtorek posłuchamy z mężem![]()
Super@shaggy jutro zaczynam 7 tydzień. Dostałam ovitrelle 250
Kochane dziś zrobiłam sobie TSH dla siebie jak pamiętacie to ostatnio miałam 2.32 A dziś zrobiłam i jest 0.72 a do tego zrobiłam ft3 i ft4 i wszystko w normie . ..myslicie że to normalne, Że bez żadnych leków mi tak spadło Tsh ?
Byłam teraz na badaniu krwi progesteronu jutro po 12:00 wyniki mają być. Pierwszy raz mnie Pani w laboratorium upomniała, że powinnam to zrobić rano a nie w południe.Mam 19,53 ng/ml. Badanie robione było rano po lekach, więc chyba trochę za niski ten progesteron.
Dziewczęta, poporonna beta HCG wynosi u mnie 3,1 mlU/ml Rozumiem, ze musi dobić do zera... Ale te 3,1 to dobrze? Znaczy ze to juz sie kończy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochane dziś zrobiłam sobie TSH dla siebie jak pamiętacie to ostatnio miałam 2.32 A dziś zrobiłam i jest 0.72 a do tego zrobiłam ft3 i ft4 i wszystko w normie . ..myslicie że to normalne, Że bez żadnych leków mi tak spadło Tsh ?
Tak w 1jak dobrze pamiętam jesteś w 1 trymestrze ciąży? Wtedy jest to całkowicie normalne
Link do: Tarczyca a ciąża | Endokrynologia - dr med. Jacek Belowski, Kraków
Tak w 1zrobiłam tak z ciekawości bo ostatnio miałam właśnie 2.32 ... I dziś chciałam dodatkowo zrobić ft3 i 4 i wyszło w normie tylko zszokowana byłam, że tak mi spadło
![]()