Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Czesc ciotkimaluszek ma się swietnie
od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami
najwazniejsze ze jest wszystko ok
Gratulacje z calego serca. Oby tak dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc ciotkimaluszek ma się swietnie
od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami
najwazniejsze ze jest wszystko ok
nie wlew moze go odrazu zabić... a krople z jemioły pospolitej ... czytałam ze moze zpowolnić rozwoj raka w organiźmie ... ale jak jest ciezko powiedziec...Jakie krople naturalne?! Wlewow juz nie bedzie mial??!!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku jakie smutne wieści. Już nie wiem co napisać. Ręce opadająwitam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Ja poerd**le. Mpdlilam ske wczoraj o niego moze mpdlotwa pomoze.Noe wiem mawet co naposac..nie wlew moze go odrazu zabić... a krople z jemioły pospolitej ... czytałam ze moze zpowolnić rozwoj raka w organiźmie ... ale jak jest ciezko powiedziec...
nie wlew moze go odrazu zabić... a krople z jemioły pospolitej ... czytałam ze moze zpowolnić rozwoj raka w organiźmie ... ale jak jest ciezko powiedziec...

no lekarze powiedziały nam że zaszkodziły bardziej te wlewy ze jeszcze bardziej sie zezłościł rak ...a w ogóle te wlewy coś dały?czy nawet na moment nie bylo poprawy? Kochana trzymaj się...wiem że ciężko
przed Wami ciężki czas
sercem z Wami
![]()
Bardzo mi przykro, ze leczenie nie przynosi efektuwitam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Na przeszczep już za późnono lekarze powiedziały nam że zaszkodziły bardziej te wlewy ze jeszcze bardziej sie zezłościł rak ...... modle sie zeby nastapił cud... ale co bedzie czas pokaże... nie msm na nic wpływu.. najchetniej oddałabym mu swoją watrobe ..