A miałaś kontakt z lekarzem? Moze to nie ostateczne???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałaś kontakt z lekarzem? Moze to nie ostateczne???
@Oczekiwanie2017 A Ty jak po wizycie????? Nic nie piszeszja cały czas pamiętam że już dawno miałaś ciotka wstawić zdjęcie
![]()
@asinka nie wiem ale wierze w cuda. Nadzieja jest. Trzymaj sietak palliativ przychodzi codziennie.. ma tezplaster z morfiny na 7 dni i tabletki pod jezyk na mocny ból...
Nie. Wiem, co by mi powiedziała, żeby powtórzyć. No to powtórzę we wtorek.A miałaś kontakt z lekarzem? Moze to nie ostateczne???
Super, ze maluszek rosnie zdrowoDziś właśnie zdjęcia nie dostałam... Ale Maluszek dobrze się miewa i kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie (cała wieczność...). Ta wizyta bardzo mi się przydała, bo bardzo dobrze się czułam cały dzień (i od razu tysiąc myśli człowiekowi do głowy przychodzi).
Cudownie!! Gratulacje dwoch maluszkow. Niech zdrowo rosnaPrzez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.
Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).
A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..
Przez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.
Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).
A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..

super wiadomość od wczoraj zerkam co u Ciebie
suuuper gratuluję:* :*Gocha za ciebie kciuki 10 razy extra![]()